2777
2789

سلام بچه ها من هفته هفتم بارداری ام بعداز نزدیکی بلافاصله لکه بینی دیدم اول تو ادرارم اومد الان همش تو ادرارم نیست همش تو لباس زیرم خونابه میشه چیکارکنم دکترمم زنگ زدم جواب نداد؟؟؟😣😣😣😣😣

اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...

احتمالا جفتت پایین استراحت کن فردا برو دکتر

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوای عزیزم سرررررریع برو دکتر منم خونریزی داشتم تو هفته هفت ولی دیر رفتم قلب بچم وایساد باید زود بری شیاف بدن 

با شاد بودن، زیبا بودن، رنگی بودن، خندیدن، رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت... کافیست انسان باشیم

من لكه بيني داشتم رفتم سونو جفت پايين بود 

تو هفته ١٢ رفت بالا نگران نباش چيزي نيست انشاء الله

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
۱فورا شیاف پروژسترون خارجی بذار و یه قرص دوفاستون بخور زمان رو هدر نده

الان ندارم چیکارکنم 

اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...
گوای عزیزم سرررررریع برو دکتر منم خونریزی داشتم تو هفته هفت ولی دیر رفتم قلب بچم وایساد باید زود بری ...

رفتم بخش زنان فکرکنم پرستار بود گفتم شیاف گفت نه برو استراحت کن اگر درد داشتی یا خونریزیت زیاد شد بیا

نترس خب اكه نگراني برو درمونگاه ماما هستش

دور باشه من خونريزي شديد كردم بدتر از پريود ولي هيچي نشد فقط استراحت كردم و منع نزديكي

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
شیاف سیکلوژست (پروژسترون خارجی) از داروخانه بگیر بزن 

بد نیست خودم بگیرم بذارم ..ولی الان دیگه نمیتونم برم داروخونه اشکالی نداره