2777
2789

نمیدونم..مادربزرگ من هفته ای یبارمیاد به خوابم..عاشق هم بودیم..همیشه هم برام کادو میاره توخواب

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول تسلیت میگم روحش شاد باشه

معمولا عزیز از دست رفته به خواب نزدیکان‌نمیاد اوایل

چون براش بی تابی میکنید همون بی تابی باعث میشه نیاد 

ولی جدای از این

اونا هم‌اون دنیا زندگی خودشونو دارن خیلی راحت نمیتونن برگردن به این دنیا و به خواب نزدیکان برن

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
اول تسلیت میگم روحش شاد باشه معمولا عزیز از دست رفته به خواب نزدیکان‌نمیاد اوایل چون براش بی تابی ...

چه زندگی ای دارن؟من فکرمیکنم همینجوری علاف وبیکار نشستن تا قیامت بشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

من خودم از نزدیکانم فوت کرد 

خیلی بعد از فوتش شاید یک سال بعد فوتش خوابشو دیدم

ولی به خواب چند نفر که خیلی دور بودن رفته بود 

و تعبیر خوابی که کردیم این بود که از ناراحتی ما فقط ناراحته همین

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
چه زندگی ای دارن؟من فکرمیکنم همینجوری علاف وبیکار نشستن تا قیامت بشه

بستگی به اعتقاداتتون داره چقدر به زندگی بعد مرگ اعتیاد دارید بهتره یه خرده سرچ کنید 

میدونم مرده ها خیلی دوست ندارن در گرو زندگی دنیویشون باشن

یه جورایی باید رهاشون کرد

وگرنه بین این دنیا و اون دنیا هستن 

نه اینکه فراموششون کنیم 

نه فقط این قدر بابت از دست دادنشون بی تابی نکنیم 

بستگی به اعتقاداتتون داره چقدر به زندگی بعد مرگ اعتیاد دارید بهتره یه خرده سرچ کنید  میدونم مر ...

یعنی واقعا میبینن ماهارو؟😐من چندبار مادربزرگمو دیدم..گفته دلم برات تنگ شده بود اومدم ببینمت برم  

یعنی واقعا میبینن ماهارو؟😐من چندبار مادربزرگمو دیدم..گفته دلم برات تنگ شده بود اومدم ببینمت برم &nb ...

سر مزارش نمیری ؟؟

براش قران بخون اگه میتونی خیرات بده 

سر مزارش نمیری ؟؟ براش قران بخون اگه میتونی خیرات بده 

شهرستانه..نمیتونم برم.ولی فاتحه میدم..مرسی یادم انداختی براش خرما وحلوا خیرات میدم..یعنی اونا میتونن ماروببینن؟برام جالبه