2777
2789

من کوچیک که بودم نمیدونم چرا کسی از دستشویی در میومد بش میگفتم خسته نباشی      با دست خیس تار مینداختن جلو موهام   شما کوچیک که بودین خودتون یادتونه یا اطرافیان بگن

مشکل گشا خداس💖

سوگل بوگندو افتاد تو قندون انبر بیارید درش بیارید 😖چرا همچین شعری میخوندم هنوز خودمو درک نمیکنم

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶.۷ سالم بود میرفتم بالای درختی که گنجشک لونه ساخته بود و ۴ تا جوجه تازه از تخم درومده بود.نون خشک میکردم تو حلق جوجه ها و پیش خودم فکر میکردم چه کار ثوابی میکنم گرسنه نمونن😖😣😣😣

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

ب گفته دیگران ب شدت لوس بودم اذییت میکردم ب پدرم وابسته‌ بودم شدید سرکار همه جا باهاش میرفتم صاحب کاراش همیشه دعوااش میکردن چرا بچه میاری اینجا جای بچه اس پدرمم کارگر بود همیشه بهم پول توجیبی میداد الان انگار ازش بدم میاد اونم همینطور نمیدونم چرا خیلی فاصله افتاده بینمون😟 شیرین کاری نکردم فقط وقتی تازه راه رفتن یاد گرفته بودم از خواب پا شدم مادرم اینا داشته شام میخورده لنگان لنگان رفتم پیشش گفتم گلسنمه😐 میگفتن خیلی ذوق کردم شیرین کاری خاصی نکردم همش اذیت میکردم خیرم ب هیچکس نمی رسید😓😓😞

من همه بچه ها رو كتك ميزدم هرچى الان ارومم اون موقع شر

هیییییچ بچه ای به اندازه اونی که بقیه بچه هارو کتک میزنه یک مادر رو پیر نمیکنه😔پسرمن اولا آروم بود انقد برادرزادم اذیتش کرد و زدش که الان یاد گرفته همه رو میزنه آبرو برام نذاشته😢

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞