2777
2789
بیگ لایک.منم همین رو میگم.خودمم میگم مشاور اقتصادی نیستم.خودمم میگم منو بزرگ نکنید.خودمم میگم به اسم ...

خانما انگار دوس دارن سنگ رو یخ بشن،وقتی امضاتونو میبین و باز پیگیرن.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چيا مثلن؟ چيز گرونى ندارم

نه چیزایی که لازم نداری لباسهای در حد نو...مانتوهایی که استفاده نمیکنی گوشه کمد افتادن ..بخدا من ازینایی که استفاده نکردم بجا دور ریختن   رد کردم جامم تنگ بود راحت شدم ...خیلیا میخرن....میز تیوی داشتم الکی گوشه خونه ....

6=2×2 دنیای خودمه ... به کسی ام ربطی نداره!!!😶🙄
من خودم راضی نیستم و بارها گفتم در این سایت هم بعضیا هستن با سوادتر و خیلی بهتر از من.هم اینکه در دن ...

سلام اقای جوانمرد نظرتون درباره سرمایه گذاری تو حساب هایی مث لوتوس پارسیان چیه. تا وقتی ک تو بورس وارد نشدم میترسم وارد بشم

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
من خودم راضی نیستم و بارها گفتم در این سایت هم بعضیا هستن با سوادتر و خیلی بهتر از من.هم اینکه در دن ...

شما درست میگی.ماهم بالاخره از چند نفر مشورت میگیریم بعد اقدام میکنیم.که مثلا شما هم یکی از اونا میتونی باشی 😊

بلاخره من خودم به شخصه نظر خیلیا رو پرسیدم چه اشکالی داره نظر شما رو هم توی نی نی سایت بدونم!!!

من نمیگم کسی عقل کله چون درنهایت خودم باید تصمیم بگیرم ولی خب از مشورت خوشم میاد

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
نه چیزایی که لازم نداری لباسهای در حد نو...مانتوهایی که استفاده نمیکنی گوشه کمد افتادن ..بخدا من ازی ...

کی میخره من یه کمد لباس مجلسی دارم خدایی همشم مال یکی دوساله

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

[QUOTE=71507688]پیش خرید آپارتمان خوبه.منتها الان قیمت ملک خیلی بالاست.البته به مرور زمان راکد میشه و قیمتها کاهش پی ...[/QUOTEهمینوطورکه شمامیگین تواین یه ماهه اخیر دنبال آپارتمان بودم قیمتا خیلی بالا بود گفتم سریعتر پولم بندکنم تاازاین بالاتر نرفته.طرف پای قردادنیومد زدزیرش چوندلاروارز ساعت میزد.آخه اگه تورم وقیمتا همین طوربالا بره که قدرت خریدمردم میادپایین واینطوری راکد میشه 

سلام.لوتوس پارسیان خوبه بورس رو هم یاد بگیری با سرمایه کم در حدود یک میلیون شروع کنی خوبه.منتها ...

امکانش هست درخاست دوستیمو تایید کنین تا درباره بورس سوال پیش اومد بپرسم

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏