2777
2789

نمیدونم ولی کسی که دوست پسرش کتکش بزنه دیگه واقعا خیلی خره😑

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

دوست ??????

رابطه باید چ مدلی باشه ک جرات کنه 

دست رو دختر مردم بلند کنه؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست پسر کتک بزنه !!نوبره والا نه به داره نه به باره جو گرفتتش !

البته نه اینکه شوهر حق زدن داشته باشه نه در کل دوست پسر کیه که کتکم بزنه !

در نهایت جفتشونو باید به سزای عملشون رسوند 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

شوهر به هفت جد پشتش ميخنده دست بلند كنه

اونايي هم ك كتك ميخورن از بي عرضگيشونه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دوست پسر که نداشتم 

ولی اگه شوهرم بزنه جوری میزنم وسط پاش که کارش به پیوند بکشه 🙄🙄🙄🙄🙄

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
کتک شوهرو میشه یجوری هضم کرد  کتک دوست پسرو کجای دلمون بزاریم 😑😑😐😐😐😐

دوست من دوست پسرش دستشو شكونده بود😱

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

دوست پسر بیجا میکنه کتک بزنه

شوهز هم بیجا میکنه البته

ولی جدایی از شوهر یکم سخته

دلی دوست پسر رو به راحتی میشه انداخت در زباله دان تاریخ😑

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

دوست پسر کتک بزنه نصف شبی تو خواب جمش میکنم

شوهرم اول شکایت بعد مهریه بعدم بستگی داره چقد ادم شده باشه

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
شوهر به هفت جد پشتش ميخنده دست بلند كنه اونايي هم ك كتك ميخورن از ي عرضگيشونه

بی عرضگی پدرا و برادراشون 

نمی دونم چه جوری بعضیا این قد بی غیرت و بزدلن که خواهرشون کتک میخوره 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .