2777
2789
بی عرضگی پدرا و برادراشون  نمی دونم چه جوری بعضیا این قد بی غیرت و بزدلن که خواهرشون کتک میخور ...

تا وقتي خود زن اجازه بده كسي بزنتش از دست هيچكس كاري برنمياد حتي باباش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا با مقابله موافق نیستم،چون هرچی باشه،در آخر مرد زورش بیشتره،و ماهیت مردونه شون ی جوریه ک اگ بخوای در برابر قدرت مردونه ش گارد بگیری بدتر و بدتر میکنه،واس اینکه نشون بده قوی تره

از نظر من نباید دعوا و بحث رو تا جایی کش بدی ک ب کتک ختم بشه،در اخر اگ شد نمیگم سکوت خوبه،اما اگ بار اولشه و در حد سیلی مقابله نکنی و بهش ی فرصت دیگ بدی،اگ بازم تکرار شد قانونی عمل کنی

من نامزدم روم دست بلند کرد در حد سیلی،هییییچی نگفتم،فقط سکوت،زد زیر گریه،بغلم کرد،قسم خورد دفعه آخرشه،و شد

نه من جدى پرسيدم زور ادم نميرسه بزنه ك تازه كتك كارى ادامه داده شه بد تره ادم بايد دقيقن چ كار كن ...

ببین عزیزم من از دوس پسر و شوهر کتک نخوردم. شوهر که ندارم. ولی از یه مرد دیگه کتک خوردم. ولی چون ازم بزرگتره و همخونمه و احترامش واجبه مقابله به مثل نکردم. بستگی داره طرف چه نسبتی باهات داشته باشه. دوس پسر حق کتک زدن نداره بقیه هم همینطور

زندگی یک فهم است، فکر زنجیر کنی یا پرواز، درهمان خواهی ماند
نه من جدى پرسيدم زور ادم نميرسه بزنه ك تازه كتك كارى ادامه داده شه بد تره ادم بايد دقيقن چ كار كن ...

یه کلاس دفاع شخصی ثبت نام کن حله!!!!!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

اگه از پدرو برادر دختره بترسن که جرات نمی کنن بزنن هزار سال 

پس مقصر اونام هستن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
دوس پسر و شوهر نداره فرق نداره جفتشون طرف رابطه ان

خیلی فرق میکنن دوست پسر مهریه داره مگه ؟

شوهری که دست به زدن داره با هزار راه میشه ادبش کرد داداشتو بفرستی سر وقتش دادگاه خانواده ببریش و این مسایل اما دوست پسر که باد هواستو چکار میخواهی بکنی ؟بخواهی به پلیس و دادگاه بکشی جواب خانوادتو چی میدیدی!پس فرق میکنه با هم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

آدم باید دقیقا جوری قبلش رفتار کنه که طرف اجازه دست بلند کردن به خودش نده

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
اگه از پدرو برادر دختره بترسن که جرات نمی کنن بزنن هزار سال  پس مقصر اونام هستن

به پشتيبان هم بستگي داره

ولي بازم اصل داستان خود زنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم بعضی مردها رو نمیشه جم کرد همچین میزنن طرفو ناقص میکنن که نمیرسه اعتراض کنه چه بسا دیگه رنگ دنیارم نمیبینه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋