2777
2789
عنوان

نظر من درمورد دلدادگان

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 39 پست
توف به رو پارسا

خیلی زنه پارسا بدم میاد ازش

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امشب ندیدم پارسا چی شد؟

الان داره نشون میده

با مامانش شماله 

مالک اینا دارن میرن پیداش کنن

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
همون حامد بمیره بهتره😂 کلا نقشش کم رنگ بود

بچه ها من میگم احتمالا امیر بچه ی حمید گودرزی و پانته آ بهرامه شاید توی اتش سوزی نمرده و مالک اینا اومدن نجاتش دادن چون قبرش هم نبود

میشه برای سلامتی و عاقبت به خیری و طول عمر مامان و بابا و خانوادم یک صلوات بفرستین.ممنونم.

فک کنم امیر پسر افسانس ک نجاتش دادن تو آتش سوزی و مالک بزرگش کرده چون گفتن دوتا جنازه پیدا شد

میدونم واسه خیلیا صلوات فرستادید و خسته شدید،ولی اگه میشه واسه من و مشکلاتمم دعا کنید و صلوات بفرستید😪سخت بهش نیاز دارم😔جان خودتون دیگه این عکس پروفایلمو برندارید هی گم نشم😅
بچه ها من میگم احتمالا امیر بچه ی حمید گودرزی و پانته آ بهرامه شاید توی اتش سوزی نمرده و مالک اینا ا ...

اره صد در صد

ارغوان مشکوک میزنه من اگه جای ارغوان میبودم هاتف و انتخاب میکردم 

اره خیلی نگاهش مشکوکه

من امشب ندیدم پارسا چی شد؟

پارسا که با مامانش تو شمال خوش میگذرونن مالکو امیرم رفتن دنبالشون بگردن

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
از حدیث بدم اومد حاملم شده توقع داره باهاش خوب باشان

کی حامله شد 

حالا خوبه تو مقید بودن😂