2777
2789
عنوان

بچه هابیایین؟

98 بازدید | 13 پست

بچه ها برا صحیح وسالم بدنیااوردن نی نی جونم،چ سوره هایی رو بایدبخونم؟و براخوشکل بودنش چ چیزا باید خورد و چ سوره هایی خوند؟

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی

مامانی های خوشکل هرچی رو میدونین برام بزاربن،ممنون میشم.

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب ریحانه ی بهشتی.نسخه شو دانلود کن.

برا مثال سوره ی یوسف روی سیب 

بچه رو خوشگل میکنه.

و ارامش داشته باش و بچیزلی خوب فک کن.

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
تا ميتوني الان از اين خوراكياي مقوي استفاده كن تا ويارت شروع نشده 

مثلا چیا بخورم

کتاب ریحانه ی بهشتی.نسخه شو دانلود کن. برا مثال سوره ی یوسف روی سیب  بچه رو خوشگل میکنه. و ا ...

برامن نمیدونم چرا دانلودنمیشه ولی ی برنامه ازبازار گرفم ک نوشته ریحانه های بهشتی،ک توش کلی مطب وبرنامه های مذهبی هسش

برامن نمیدونم چرا دانلودنمیشه ولی ی برنامه ازبازار گرفم ک نوشته ریحانه های بهشتی،ک توش کلی مطب وبرنا ...

خب عزیزم همینه.اگر مقدور برات کتابش وبخر

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
مثلا چیا بخورم

الان فعلا تا هلو و خربزه هست بخور 

انار شيرين و سيب 

خوب مسلماً ژنتيك نقش اصلي رو داره براي رنگ پوست و زيبايي و تغذيه درصد كمتري 

كلا ميوه ها و چهار مغز براي سلامتي و ... جنين خيلي خوبه فعلا كه ميتوني همه چيزو در حد تعادل بخور 🌸