2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر برام نوشته ولی برا دو ماه دیگه ضرر نداره؟میشه بلافاصله بعد عکس باردار شد؟

من بعد دو سال اقدام ماه پیش عکس رنگی گرفتم و خدا رو شکر باردار شدم با اینکه دکتر گفت لوله ها بازه ولی احتمالا چسبندگی داشته

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
هزینش چقدر شد؟

مال من با بیمه نیروهای مسلح با دارو و وسایلی که گرفتم شد صد تومن 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

من الان دو دل شدم این عکس رو بگیرم یا نه چون دکترم زیاد اصراری نداشت سری اولی که رفتم پیشش گفت الان زوده برات بنویسم به خاطر سزارینم چند ماه دیگه بیا بنویسم ولی چند ماه بعدش که جواب آزمایشاتم رو دید خودش نگفت که عکس رنگی بگیر من یادآوری کردم که کفته نوشت برام 

برا همین فکر میکنم خیلی ضروری نیست برای من

چرا تا ده روز؟

اتفاقا باز دکتر من گفت بهترین موقعیت برای اقدام همین ماه هستش من روز هشت پریود عکس گرفتم از فردا شبش اقدام کردم منتها ده تا سفالکسین داد عفونت نگیرم