2777
2789
عنوان

با کاکائو%۸۹چیکارکنم😫

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 37 پست
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 منم از خودتونم شاید برای همینه عزیزمی بخورش همونجوری تلخ تا قدر شیرینی های جها ...

جمله قصارت توحلق اون کاکائو فروشه😂😂😂😂

دورازجونت😘😘😘

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد از ذوب کردن و افزودن شکر ،بهش آجیلی خرد شده (شور نباشه) اضافه کن. بعد تو پودر نارگیل بغلتون میش ...

میسی😘😘😘😂من هیچی بلدنیست🙈

ممنون از راهنماییت😍

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
میسی😘😘😘😂من هیچی بلدنیست🙈 ممنون از راهنماییت😍

فدات عزیزم.اینها که گفتم همه ساده هستن و دستورشون تو نت هست.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 منم از خودتونم شاید برای همینه عزیزمی بخورش همونجوری تلخ تا قدر شیرینی های جها ...

فیلسوف شدی سوگل😅😘

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️