2777
2789

سلام خوبین

دوستان من الان از داروخونه برگشتم پسرم دو سالشه دو سال و چند روز من از دو سالگی شیرخشکشو عوض کردم و بهش چند هفته ای هست که ببجونیور میدم امشب داروخونه نداشت و جایگزین بهم داده ،نان کید حالا آوردم خونه روش نوشته برای کودک بالای سه سال 

بچه ها چیکار کنم بهش بدم یا نه ؟

داروخونه هم پسش نمی گیره 

😭😭😭😭

من به دخترم تا دوسالگی شیرخشک دادم چندبار اشتباه خریدم مثل شما بهش دادم هیچی هم نشد . بچه شما که بزرگه هیچی نمیشه . البته من بعد دوسالگی شیرپاستوریره میدادم .چون دیگه کامل غذا میخوره شیرخشک لازم نداره. 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧
من به دخترم تا دوسالگی شیرخشک دادم چندبار اشتباه خریدم مثل شما بهش دادم هیچی هم نشد . بچه شما که بزر ...

عزیزم حوصله ندارم برم پسش بدم یکم بهش میدم و بقیشم برا خودم تا یکی جدید براش بخرم ایشالا ک چیزی نمیشه پناه بر خدا ،شما اشتباهی چی گرفتی ؟اتفاقا منم بعد یک سالگی هم اشتباه کردم چیری نشد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حوصله ندارم برم پسش بدم یکم بهش میدم و بقیشم برا خودم تا یکی جدید براش بخرم ایشالا ک چیزی نمیش ...

نه چیزی نمیشه خیالت راحت . من مثلا بالای یکسال که بود شیر خشک 6 ماهگی گرفتم . 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧