2777
2789
عنوان

دلدادگان😎😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 55 پست
خب اون فکرش اینه مالک باعث مرگ شوهرش پسرش سوختن صورت خودش وخواهرش بوده واقعا اینا چیزای کمی نیست زند ...

فرزانه خیلی مقصر نیست چون همه ماجرا رو نمیدونه . از همه عوضی تر و بدجنس تر به نظرم نادره . چون خیلی خودخواه بود و فقط به خودش و عشقش فکر میکرد و به قیمت اینکه دستگیر نشه گذاشت برادرش و زن برادرش و بچه ی خودش تو آتیش بسوزن . و اونوقت خودش آتیش رو راه انداخت تا فرار کنه بعد تو نامش به فرزانه میگه مالک مارو بدبخت کرد و به دروغ به فرزانه میگه من تورو باعشق به دست اوردم نه نامردی . مایی که سریالو دیدیم میدونیم مالک و مرضیه تقصیری نداشتن و به نظرم فرزانه هیچ حقی برای انتقام گرفتن نداره .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توجه کردین توفیلمای ایرانی زنای چادری خیلی خوب ومثبت وبی عیبن انگارمعصومن ولی همیشه اون نقش منفیه رو یه زن مانتویی بازی میکنه یعنی امکان نداره تویه فیلم ایرانی یه زن چادری بدباشه ها پاک وطاهربدون هیچ خباثت وحسادتی میمیره هم براشوهرش ازگلم کمتربهش نمیگه 

از کجا میدونی هاتف و حامد ميميرن

کارگردان سریال یه عکس از اتمام کار بازیگر هاتف گذاشته بود لباسش خونی بود احتمالا یکی میکشتش برای نجات امیر . تو تبلیغای سریال هم همه سیاه پوشیده بودن و امیر هم سر قبر بود پس حتما حامد مرده و مالک سر قبر میگفت منتظر عدالت میمونم و افسانه میگفت حستون یه چیزی شبیه حس انتقامه . امیر و ارغوانم مطمئنم که نمیمیرن 

توجه کردین توفیلمای ایرانی زنای چادری خیلی خوب ومثبت وبی عیبن انگارمعصومن ولی همیشه اون نقش منفیه رو ...

آره دیگه باید مغز مردمو شستشو بدن یه جوری...

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
آره ولی خب چون زیاد خبرنداره حق داره فکرانتقام توسرش باشه

ولی سریالش خیلی بد تموم میشه نویسندش به طرز بارزی طرف فرزانه و نادر بوده فرزانه خانواده مرضیه رو از هم میپاشونه و بچشون رو میکشه  اونوقت پسر خودش هیچ بلایی سرش نمیاد خیلی نامردیه 

آره دیگه باید مغز مردمو شستشو بدن یه جوری...

ستایش چادری کیمیا چادری اون زنه توفیلم نمیدونم چی چادری 😂هرکیم چادری نبوده میشه دیگه اگه بخواد تومدار مثبت قراربگیره یکی ازالزاماتش چادره وگرنه زنه خبیث میشه

ایییی اسم تراوش نیار.همش ترشح اونم از نوع واژن تو ذهنم تداعی میشع🙈🙈🙈😟😟😟😟😟😟😟

😁😁😁عاقا حالا اونم به یادت بیاد مگه چیز بدیه!

واسه سلامتیمون واجبه 😉

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم