2777
2789
عنوان

میخام داستان زندگیمو بگم . تا تجربه شه براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 5070 بازدید | 164 پست

نمیدونم واقعاااا انگیزتون از این نوع تاپیک زدن چیه خیلی کارتون زشته . خب یا تعریف کنید یا نکنید اه از دست شماهااا با این تاپیک هاتون من دوست داشتم داستانتو بخونم ولی واقعا این مدل تاپیک زدن حالمو بد میکنه

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

کلاس سوم راهنمایی بودم یه پسری همش میومد تو رام هی وسط راه بهم میگفت دوست دارم توروخدا جوابمو بده از این حرفا . خونواده من از یه خونواده خیلی خوب و تقریبا مذهبی بودیم . چون جای کوچیکی زندگی میکردیم همه پدرمو میشناختن . و باهاش اشنا بودن . پدرم معلم بود وهمه براش احترام زیادی قائل بودن 

تیکر تولد دوسالگی عشقم دخملم . بسلامتی همه نی نی ها صلوات 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی اون پسره از یه خونواده ای بود ک پدرش مواد مخدر میفروخت . وضع زیاد خوبی نداشتن گذشت یه سال میومدو میرفت همش التماس میکرد . دوستام همش میگفتن چقد دوست دارع تو خری محلش نمیدی . یکم محلش بده ببینیم میخاد چیکار کنه . ولی من اصلا بهش محل سگ هم نمیزاشتم

شاگرد بابات بوده 😁 مثل این سریالا شروع کنیم حدس زدن

اره شاگرد بابام ک بود خیلی هم اذیت میکرده سر کلاس بابام معلم راهنمایی بود . ولی اون بعد از راهنمایی دیگه مدرسه نرفته بود

من اون وقتا تازه گوشی گرفته بودم. این پسره شماره منو از پسر عمه دوستم گرفته بود . بهش گفته بود توروخدا از تو گوشیش بردار اینم برداشته بود داده بود بهش