2777
2789
عنوان

خوب و بد !!!!!!

56 بازدید | 8 پست

شوهرمو خودمو میگم میخوام تموم اخلاقامونوو بگم ببینید کدومش بیشتره اخلاق گناخلاقیا خوبمون!!!پیشاپیش ممنون......

1.بددهن(یعنی اصابش خراب شه فحش میده ب جدو ابادم)

2.گاهی خیلی عصبی(مثلا سر ی چیز کوچولو خیلی زود عصبی میشه)

گاهی مهربون(اینم که مهربون باشه دنیارو بهت میده اینقد خوب میشه این مواقع)

دست و دلباز

کمک حال خانوادم(هرچی بخوان نه نمیگه مگر اینکه واقعا درتوانش نباشه)

بد دل (خیلی شدید اعتماد داره ولی فکر میکنه من برم بیردن تموم مردا وایسادن منو نگاه کنن)

کینه ای اصلا نیست

چشم و دست پاک

حلال حروم سرش میشه

بی پول!!!!!(ک اونم تموم سعیشو میکنه اما خوب خرجا گرون شده)

خانواده دوست

زودرنج

منحرف ........اون منحرف نه مثلا ی چی میگم ی چی دیگه برداشت میکنه

هرچی بگم میخره هرکار بگم میکنه

دهن بین(یعنی هرکی هرچی بگه و یکم رو حرفش اصرار کنه اینم مسگه درسته ))

خیییلی بیش از حد غیرتی

خوب حالا اخلاقای خودمم میگم

زود رنج

گاهی عصبی(از وقتی بچم دنیا اومده عصبی شدم)

دست و دلباز

حرف هیچکس تو مغزم نمیره و فقط چیزی ک خودم میگم و قبول دارم

وقتی اون عصبیه هیچی نمیگم

با همه چی زود کنار میام

ی چیز کوچولو خیلی خوشحالم میکنه

خانواده دوست

مصمم

راز هیچکسو نمیتونم نگه دارم (دست خودم نیس خو..البته ن رازای جدی مثلا راز خواهرم که میدونم ب کسی بگم ناراحت میشه و نگفتم ب کسی ولی داداشم میخواد زن بستونه گفت ب کسی نگم ولی ذوق کردم ب همه گفتم😀😀😀(

گاهی تو خودم فرو میرم ک این رو عصابه شوهرمه 

بدون عیچ دلیلی ناراحت میشم گاهی

بی توقع

زودم از کسی ناراحت شم از دلم در میره خود. ب خود 

زیادم نمیتونم قهر باشم با کسی

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

هر ادمی متفاوته الان چی بگیم خب

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر ادمی متفاوته الان چی بگیم خب

ن خوب اخلاقامونو نوشتم بگید اخلاق خوبمون بیشتره یا بد

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
ن خوب اخلاقامونو نوشتم بگید اخلاق خوبمون بیشتره یا بد

اینجوری ک تو نوشتی بستگی ب موقعیتتون داره 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بدترین اخلاق همسرتون بد دهنی بدترین اخلاق شما هم هیچی تو کلتون نمیره و حرف حرف خودتونه😐

اره واقعا خیلی بده بددهنی

اون اخلاق خودمم تا بحال ازش اسیب ندیدم ولی میدونم ک بده

اینجوری ک تو نوشتی بستگی ب موقعیتتون داره 

موقعیت؟؟؟

حالا ک اینطوری عسک خودمو میزارم اونایی اومدن نظر ندادن رفت حرص بخورت