2777
2789
عنوان

هر چي ديده بشه كمه

258 بازدید | 9 پست

https://www.instagram.com/p/BoqstWLFWy-/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=3cnlo1pos6da

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

اهنگشم اهنگ محمدلطفی به اسم نارفیق❤🐲

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
اهنگشم اهنگ محمدلطفی به اسم نارفیق❤🐲

👍🏻🙏🌹

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درود بر شرفت...ما فقط اسممون مسلمونه😭

اره بخدا به همين راحتي دل يه پيرزنو شاد كرد 

اشک اومد تو چشام😍

دوست داشتم كل ني ني سايتيهايً گلم ببينن ولي متاسفانه موضوعم جنجالي نيست و بازديدش كمه😑