2777
2789
عنوان

پریودشدن بلافاصله بعد قطع ال دی

128 بازدید | 11 پست

آخرای دوره ی قرص بودم ک ب خونریزی افتادم ده روز دوز قرصا رو زیاد کرد دکتر ولی قطع نشد دیگه قرص نخوردم..اما خونریزی قطع نشده..میشه این خونی ک میاد پری باشه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اول دوتا بخورم بعد هر هشت ساعت یکی بخورم تا چند روز؟؟؟ بعد ک قرص نخوری پریود نمیشی دیگه؟؟

آره گلم دقیقا همینجوزی بخور متوجه نشدم یعنی چی پریود نمیشی این پریودت تموم میشه دیگه تا ماه بعد دوباره پریود بشی

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
اگه مشکلی تشخیص نداده میتونی بخوری مفنامیک تجویز پزشک نمیخواد که

سه دوره قرص داده بود واسه رفع کیست ک بسته اولو خوردم خوب بود بسته دومم دو دونه آخر بودم یهو‌خونریزی افتادم دکترم گف روزی دوتا بخور تا قطع شه اما نشد دیگه قرصمو نخوردم

آره گلم دقیقا همینجوزی بخور متوجه نشدم یعنی چی پریود نمیشی این پریودت تموم میشه دیگه تا ماه بعد دوبا ...

تا سه روز باید هر هشت ساعت یکی بخورم ؟؟

منظورم اینه که قرصای ال دی رو قطع میکنی بعد پنج روز پری میاد ..

این قرصه ک اینطوری نیس؟باز با قطعش باز شه؟؟

اسمش مفنامیک اسید؟؟یا مفنامیک تنها

تا سه روز باید هر هشت ساعت یکی بخورم ؟؟ منظورم اینه که قرصای ال دی رو قطع میکنی بعد پنج روز پری میا ...

نه عزیزم قطع کنی خونریزی اتفاق نمیفته هورمونی نیست که کاربردش کاملا فرق داره تا وقتی که خونریزیت قطع بشه بخور گلم ضرری هم نداره همون مفنامیک اسید کپسول آبی سفید

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷