2777
2789
عنوان

شیربرنج

769 بازدید | 9 پست

دوست جونیا پسرم۹ماهشه تو شیربرنجش شیرپاستوریزه کم چرب بریزم بدنیست شیرخشت بدمزش میکنه نمیخوره؟

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

من از همون پنج ماهگی که فرنی پختم با شیر پاستوریزه درست کردم . خیلیم دوست داشت . کلا برام تعریف نشده فرنی بدون شیر پاستوریزه 😂 شیربرنج که حتما شیرپاستوریزه میخواد

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

من پسرم هشت ماهشه..دیروز براش شیر برنج درست کردم خیلی خوب خورد..فقط شیر ونبات و نیمه برنج ویکم اب..

فرنی هاشم با شیر پاستوریزه درس میکنم..خداروشکر مشکلی نداشته..دکترش گف اینو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرم هشت ماهشه..دیروز براش شیر برنج درست کردم خیلی خوب خورد..فقط شیر ونبات و نیمه برنج ویکم اب.. ...

من همیشه فرنیو باشیرخشک درست میکنم پس ازاین به بعد پاستوریزه بریزم

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
من از همون پنج ماهگی که فرنی پختم با شیر پاستوریزه درست کردم . خیلیم دوست داشت . کلا برام تعریف نشده ...

من اولا با اب درس میکردم..دکترگف اینجوری اصلا مقوی نیس..وشکم پرکنه..😄

با شیرپاستوریزه درست کن

من پسرم هشت ماهشه..دیروز براش شیر برنج درست کردم خیلی خوب خورد..فقط شیر ونبات و نیمه برنج ویکم اب.. ...

اره نبات بندازید حتما سردی شیر رو میگیره

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

من اصلا شیرخشک ندادم بهش.. من از تقریبا هفت ماهگی باشیرپاستوریزه فرنی میدم بهش کره هم تو همه غذاها ...

اره منم کره میزنم