2777
2789
عنوان

مهریه دردوران عقد

1908 بازدید | 18 پست

سلام من مهریه ونفقمواجراگذاشتم تودوران عقدم نامزدم همش باهام قهرمیکنه وخانوادشم دخالت میکنن حالاهی به من پیام میده من زندگیمودوس دارم بدون توزندگی وجودنداره..زندگیم داره نابودمیشه وایناشمابگیدچیکارکنم؟  

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

همین ک ترسوندیش ببخشید ادم شد حله دیگ برگرد😁

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفاتو همین الان با شوهرت راست و پوست کنده بزن. چفت و بست زندگیتو ببند و نزار کسب دخالت کنه. بعد عروسی با خانواده شوهرت یکجا زندگی نکنین کاملا مستقل باش. سنگاتو با شوهرت وا بکن و برو سر زندگیت

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

خوشبحالت شوهرمن اصلا انگار من مردم ن زنگی ن پیامی هیچییییی منم عقدم و قصد جدایی دارم اما هنوز درخواست طلاق ندادم

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

بذاری هم فایده نداره دادگاه شیش ماهی یه سکه واسش میبره اونم تو رو طلاق نمیده و میمونی پا در هوا

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود