2777
2789

میخوام خونه رو کاغذ دیواری کنم شوهرم یه طرح پسندیده نقره ایه و خاکستری کمرنگ .طرح گلش قشنگه فقط من مرددم که نقره ای قشنگ میشه یانه . اخه یه قسنت کوچیک از خونه پشت تلویزیون اجر قهوه ای اجری کار شده . نمیدونم به این قسمت نقره ای میاد یانه نظرتون چیه 

عکس ندارم

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

آخه بدون عکس منظورتو کاملا متوجه نمیشم که نظر بدم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انقدر کاغذ دیواری دوست دارم😍 آره اگه کم استفاده بشه به نظرم قشنگه نقش شلوغ هم نداشته باشه

طرحش شلوغ نیست

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
آخه بدون عکس منظورتو کاملا متوجه نمیشم که نظر بدم

اره بدون عکس سخته عکسا تو گدشی شوهرمه خونه نیستش. فقط میخوام بدونم نقره ای با رنگ اجری یه قسمت ازخونه خوب میشه یانه

استارتر ماهم میخوایم کاغذ دیواری کنیم

اشکال نداره من عکس مدل کاغذ دیواری اتاق خودم بزارم ببینین قشنگه یا نه؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
استارتر ماهم میخوایم کاغذ دیواری کنیم اشکال نداره من عکس مدل کاغذ دیواری اتاق خودم بزارم ببینین قشن ...

نه عزیزم حتما بزار شاید منم ایده بگیرم

نه عزیزم حتما بزار شاید منم ایده بگیرم

قشنگه به نظرت؟

قشنگه به نظرت؟

اره قشنگه ابرنگی الان مده تقریبا جدیده