2777
2789

سلام اگه چله به روش ایت الله حقشناس منظورتونه باید حتما هوا روشن باشه که بتونید بخونید از بعد طلوع خورشید تا قبل غروب 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
سلام اگه چله به روش ایت الله حقشناس منظورتونه باید حتما هوا روشن باشه که بتونید بخونید از بعد طلوع خ ...

بله منظورم همونه . خب پس امروز که من بعد نماز صبح خوندم ینی درست نیست و از اول بخونم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله منظورم همونه . خب پس امروز که من بعد نماز صبح خوندم ینی درست نیست و از اول بخونم؟

اره عزیزم ...روز چندم چله هستی؟

دیارجان شما خودت انجام دادی این چله رو؟ حاجتتو گرفتی ؟میشه بگی آیا سخت و ناممکن بوده حاجتت؟

اره عزیزم من پارسال خوندم در شرایطی که یه مشکل خیلی حاد داشتم زندگیم داشت از هم می پاشید شب و روزم اشک بود دوسال درگیر اون مشکل بودم تا اینکه با این چله اشنا شدم در اوج بدبختی و ناامیدی شروع کردم و شرایطشو تاجایی که تونستم رعایت کردم تا اینکه روز 25 چله به لطف امام حسین حاجتمو گرفتم 

من وقت آزاد دارم که بخونم در طول روز ولی چون پسرم تند تند صدام میکنه و باید جوابشو بدم و کاراشو انجا ...

اولش حدود یک ساعت وقت میبره ولی بعدش که بیشتر میخونی 45 دقیقه طول میکشه ...عزیزم میدونی که بینش حتی یه کلمه هم نباید حرف بزنی وگرنه چله باطل میشه ؟ یه ساعتی رو در نظر بگیر که بچتون خواب باشه و کاملا در سکوت و بدون حرف زدن بخونید 

اولش حدود یک ساعت وقت میبره ولی بعدش که بیشتر میخونی 45 دقیقه طول میکشه ...عزیزم میدونی که بینش حتی ...

ممنون دیار جان و خدارو هزار مرتبه شکر برای حاجت رواییتون 

خدا کنه منم حاجتمو بگیرم 

ممنون دیار جان و خدارو هزار مرتبه شکر برای حاجت رواییتون  خدا کنه منم حاجتمو بگیرم

ممنون خانمی ...انشالله حتما حاجت میگیری فقط شرایطشو رعایت کن مهمترینش ترک گناهایی..مثل غیبت تهمت بی حجابی ..نماز اول وقت خیلی مهمه نمازت قضا نشه ..به هبچکس نگو که این چله رو داری میخونی در صورت لزوم فقط اعضای خانواده بدونن که باهات حرف نزنن...بعدش صدقه برای امام زمان حتما بده و برای سلامتیش دعا کن ...اول برای دیگران دعا کن و بعد برای خودت ..اینا رو رعایت کن انشالله به حق امام حسین حاجتتو میگیری.

سلام ببخشید که انقدر دیر دارم جواب میدم. متاسفانه فقط حدود 20روز تونستم بخونم و بعدش نشد ولی فقط بهت ...

سلام خواهش میکنم عزیزم.

ممنونم جواب دادین.

از اطرافیانتون کسی خونده که حاجت گرفته باشه

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤