2777
2789
درد فک تو بارداری نفهمیدم که طبیعی باشه یکم هل باد با ابجوش با نبات بخور شاید مال باده سردیه که فکت ...

نه یک ماهه این درد باهامه. دکترم زیاد رفتم گفته احتمال زیاده بخاطر فکته.الانم عکس رادیولوژی نمیتونم بگیرم باید تا آخر بارداری صبر کنم.خواهرشوهرم میگه تو بارداری این دردا طبیعیه یه هورمونی از بدن کم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه دوسه هفته ایه گرفتم مخصوصا سمت راست😢تازه اونکه خوبه لثه هام باد میکنه مخصوصا بالا لثه های دندون جلویم

اصن یه وضعیم الان😭😭😭😭

تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی✌️

سلام وقت بخیر در دوران بارداری، میزان هورمون های استروژن و آرامش بخش در بدن زیاد می‌شود. این هورمون ها باعث سستی مفاصل بدن می شوند تا به زایمان کمک کنند؛ اما ممکن است باعث کشش و درد مفاصل، از جمله مفاصل گیجگاهی فک هم شوند.همچنین دلیل کمبود کلسیم هم میتواند باشد وبا خوردن قرص کلسیم وخوردن جو دوسر ودانه های مغذی رفع میشود.از سردی وخوردن سردی جان هم میتواند باشد