2777
2789

من پریودم نامنظمه ۲۶

شهریور پریود شدم

این ماه چه تاریخی برم آزمایش به نظرتون؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱ آبان
1
50%
زودتر یا دیرتر
1
50%
لاااایک نکنییییید😁😁😁

منم مثل شمام.دکتر بهم گفت باید بعد از یک هفته که گذشت و پری نشدی بری آزمایش

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شمام.دکتر بهم گفت باید بعد از یک هفته که گذشت و پری نشدی بری آزمایش

من اصلا هیچ وقت توجهی به تاریخ پریودام نمیکردم الان که تو اقدامم دارم بخاطرش دیوونه میشم

لاااایک نکنییییید😁😁😁

کلا وقتی تو اقدامی عطسه هم که کنی مشکوک میشی ناخواسته.انشالله که بارداری 

منم شنبه میرم آز بدم 

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
کلا وقتی تو اقدامی عطسه هم که کنی مشکوک میشی ناخواسته.انشالله که بارداری  منم شنبه میرم آز بدم ...

یعنی من که ۲۶ شهریور پری شدم این ماه باید یه هفته بعد ۲۶ مهر برم آزمایش؟

لاااایک نکنییییید😁😁😁
یعنی من که ۲۶ شهریور پری شدم این ماه باید یه هفته بعد ۲۶ مهر برم آزمایش؟

اره