2777
2789

سلام. من یه دختر یه ساله دارم خواهرشوهرم توی شهری ب فاصله ۴ ساعت از ما زندگی می کنه اونجا از شهر ما اروم تره.حالا شوهرم گیر داده ۴ سال میخواد اونجا زندگی کنه. من از شوهر خواهرش خوشم نمیاد ادم هیزیه . شوهرمم اینو می دونه اما خیلی باهاش رفت و امد می کنه. واقعا ازش بدم میاد. خواهرشوهرم خوبه اما هرچی باشه خواهرشوهره دیگه بی اذیت نیس. از هر دری وارد شدم ک نریم اونجا شوهرم گوش بده نیس ک نیس. علنی گفتم دوست ندارم اونجا بیام اما قبول نمی کنه. میگه نمی خای بمون خونه بابات هر ۴۰ روزی میام سر میزنم میرم.حالا چکار کنم اونجا ک هم شوهرم دلش نشکنه ک بدرفتاری با خانوادش نکنم هم با اعصاب اروم اونجا زندگی کنم. چند شب پیش گریه می کردم اما شوهرم عین خیالش نبود.😔😔 

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

اگرمطمعنی فقط 4سال.برو و از اول رفت و آمدت و تعیین کن با رفتارت تا حد و حدود مشخص شه و مشکل زیادی پیش نیاد.برو و به فال نیک بگیر و یه تجربه کن ایرادنداره

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

نمیشه خب باید بری  بهتر از تنهاییه. ما هم همه با خواهر شوهرامون یه شهر زندگی میکنیم واسه همیشه. اذیتی ندارن که....شما حد و حدود زندگیتو حفظ کن باهاشون.

گریه نداره که...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی چ وضعیت بدی .من چیزی ب ذهنم نمیرسه فقط خاستم همدردی کنم چون سخته این شرایط

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
اگرمطمعنی فقط 4سال.برو و از اول رفت و آمدت و تعیین کن با رفتارت تا حد و حدود مشخص شه و مشکل زیادی پی ...

من ب شوهرم گفتم هفته ای یه بار بیشتر نمیام خونه خواهرت. میخام برم سر کار و کلاس برم ک وقتم پر شه اونام زیاد نیان.

نمیشه خب باید بری  بهتر از تنهاییه. ما هم همه با خواهر شوهرامون یه شهر زندگی میکنیم واسه همیشه. ...

شوهرم عاشق خواهرشه . خواهرش خوبه شوهرخاهرش مشکله. 

من ب شوهرم گفتم هفته ای یه بار بیشتر نمیام خونه خواهرت. میخام برم سر کار و کلاس برم ک وقتم پر شه اون ...

واسه مردا تعیین تکلیف نکن چون خیلی بهشون برمیخوره و بر ضدت عمل میکنن .وقتی رفتی اونجا کلاس و.... برو