2777
2789
عنوان

بچه م پیش کی باشه؟

1084 بازدید | 96 پست

خانوما منو همسرم در شُرف طلاق هستیم

من 20 همسرم28

پسرمم 1.5 سالشه

میخوایم توافقی جدا بشیم 

من میگم چون پسرم سنش کمه توافق کنیم از الان تا اخر پیش من یا پدرش بمونه و بزرگ بشه.. بچم دو هوا نشه عصبی نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخواستم پسرم پیش من بمونه. اما همسرم میگه خب پیش تو بمونه تو در عوضش چی به من میدی؟ 🙄

منم چون مستقل نیستم. کار و درامدی ندارم نمیتونم بدون پشتوانه بچه مو بزرگ کنم. وضعیت مالی پدرمم جوری نیس که بخواد ما رو ساپورت کنه و ما توی آرامش کامل باشیم

پیش شما اما اگه بخوای باز ازدواج کنی شاید بعدش اونطرف راضی نشه بچه شما نگه داره یا شوهرت نزاره که بچت پیشت بمونه🙁🙁🙁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
الهی بمیرم برایه اون بچع و ایندش چرا بچع دار شدید اخه اه حالم خراب  شد

منم. امروز چندمین تاپیک اینجوریه که میخونم

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.