2777
2789
عنوان

جهيزيه يك ميلياردي

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 48 پست
اصلاا،اون دنیا قطعا پاسخگو خواهند بود

اومدیمو ایشون خیر بود چی..... وقتی پول داره بره زیر پل بخابه. باید استفاده کنه منو تو ک نمیدونم شاید جاش وسط بهشتم باشه حالا چون داره باید جواب بده 

❤️برای سلامتی مادرم میشه صلوات بفرستین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از راه حلال باشه اشکال نداره ولی مشکل اینه نمیشه با درامد حلال به همچین پولی رسید 😊

حتي راه حلال هم باشه

دل سوزوندن حرومه

اخلاق بد مثل لاستيك پنجر ميمونه ...  تا عوضش نكنيم به جايى نميرسيم....
من در امد مالیم بد نیست  ولی غلط بکنم برم دنبال تجملات  هرماه بسته های مواد غذایی درست م ...

عزیزم شاید اینا هم خیلی کمک کردن تو خفا و مث شما نگفتن ب همه 

والا من یه میلیاردم داشتم هر جوری ام خرید میکردم نمیتونستم همشو خرج کنم.اخه چی میخرن مگه؟!

من قبل گرونيا يه مبل ديدم ٢٥٠ميليون

فرش دستباف جفتي ١٥٠

اين فقط ٤٠٠تومنش😂😂برقي و تخت و ....

اومدیمو ایشون خیر بود چی..... وقتی پول داره بره زیر پل بخابه. باید استفاده کنه منو تو ک نمیدونم شاید ...

درسته

ما از دل و نيت بقيه خبرنداريم

اما كلا به رخ كشيدن كار خوبي نيس

خداوند روزی خیلی هارو تو جیب خیلی ها گذاشته،

اینها همه امتحان ه.حالا فکر کن این همه وسایل دونفر آدم چیکارش دارن که از یک میلیارد خریدن،،ولی هزاران جوون هستن بیکارن ،،کاش جای همین یک میلیارد پونصد میلیون شو میرفتن دست به سر فقیرا میکشیدن

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
من قبل گرونيا يه مبل ديدم ٢٥٠ميليون فرش دستباف جفتي ١٥٠ اين فقط ٤٠٠تومنش😂😂برقي و تخت و ....

من دلم نمیاد ۲۵۰ بدم مبل.این کارا فقط از ندید بدیدا و تازه به دوران رسیده ها و کسایی که پولشون از راه درست بدست نیومده برمیاد

من قبل گرونيا يه مبل ديدم ٢٥٠ميليون فرش دستباف جفتي ١٥٠ اين فقط ٤٠٠تومنش😂😂برقي و تخت و ....

ميز بيليارد

ميز شطرنج

سه دست مبلمان خيلي مجلل

بخش مجزاي سنتي و قهوه خونه اي

و....

داشت

درسته ما از دل و نيت بقيه خبرنداريم اما كلا به رخ كشيدن كار خوبي نيس

اره اما کی میدونه شاید تنها اشتباهش همین باشه نباید قضاوت کرد شاید دس ب دس شده...