2777
2789
عنوان

وااااااي تركيدم

281 بازدید | 13 پست

الان رفتم دستشويي خونه مامانمم همه خواب بودن اومدني با يك سرعتي كل فرش پذيرايي و كناره چنان سر خوردم كه بابام بيدار شد از وحشت خودم از خنده تركيدم بابام ميگه يواش يواش يواش رفتم تا انتهاي فرش از خجالت آب شدم اومدم اتاق 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه بخندی🙄 الان بدنت سالمه؟😐

آره ولي خيلي مؤذب شدم كاش خونم خوابيده بودم🙁

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

كاش بودم ميديدم اون صحنه رو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

باید من میبودم یه دل سیر میخندیدم    

خوبه نديدي🤣🤣🤣

كاش بودم ميديدم اون صحنه رو

خيلي ضايع بود🙃

الان منو خنده گرفت🤣🤣🤣🤣

خودمم از خنده اومدم اتاق بابام يواشكي ب مامانم ميگه فرشه سره يه پادري بنداز فك كنم مشكل از من بود پام تَر بود🤣🤣🤣

خوش به حالتون چقدر زود میخوابید

بابام زود ميخوابه من تا يك و دو ولي بيصدام

یبار زلزله خفیف اومد خیلیییی خفیییییف من تو اتاقم بودم و داداشمو دوستش تو پذیرایی . اومدم بدوم تو سالن جلوی داداشمو دوستش پام گیر کرد به فرش و تا خود در سرعت گرفتمو نتونستم‌خودمو کنترل کنم خوردم به شیشه . داداشم هم با نزدیک شدن به در صداش بلند میشد و هی میگفت یواش یواااش یواااااااش یوااااااااااااااااش بومب . عین رب پخش شدم به شیشه . زلزله تموم شده بود و نمیتونستم خودمو از خنده از شیشه در سالن جمع کنم داداشم اومد کمکم . 

هیچ  
یبار زلزله خفیف اومد خیلیییی خفیییییف من تو اتاقم بودم و داداشمو دوستش تو پذیرایی . اومدم بدوم تو سا ...

عزيزززززم خيلي بده از فكرش بيرون نميرم🤣🤣🤣