یاد بدید ویار چیه زن حامله چیه کیه وظیفشون چیه یاد بدین به زن باید محبت کنن عشق بورزن بابت پذیرایی زنشون تشکر کنن خسته شدم به خدا نمیخواد بفهمه یادبگیره از نظرشون همه چی وظیفه زن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما که بدبخت شدیم رفت خاهر آره باید به پسرامون یاد بدیم که یکی دیگه خوشبخت بشه 😩باشه ما که بد بخت شدیم لاقل عروسمون خوشبخت بشه
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
من به پسرم یاد میدم زنشو کتک بزنه حتی وقتی حامله بود😎چطورم 😓
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
هر سالم باید یه دونه بزاد تازه باید قالی هم ببافه همه کارای منم باید بکنه حتی حموم ببرتم پاشویم کنه 😕😐😂😂😂
اره اگه دختر بزاد باید زنده زنده دفنش کنه تاااااازه باید حتما حتما صب ناهار و شام یه دست کتک مفصلی روزی سه وعده پسرم بهش بزنه،راستی از ماشین لباسشویی هم نمیتونه استفاده کنه حتما باید با دست لباسارو بشوره😏