2777
2789
عنوان

چیکار کنم صورتم پر بشه؟

8734 بازدید | 62 پست

قدم 169 و وزنم56 

یه دو سه کیلویی کاهش وزن دارم فکر کنم ولی هرچی می خورم چاق نمیشم  زیادم اشتها ندارم البته . الانم خیلی زشت شدم چون خیلی لاغر شدم و صورتم لاغر شده و زیر چشام گود افتاده. پارسال این موقع ها 63 بودم خیلی بهتر بودم 

چیکار کنم یک چاق شم مخصوصا صورتم؟

سر اگر عاشق شود دیوار میخواهد فقط!

سیب زمینی آبپز

ژله

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب زیاد صورتو چاق میکنه.سیب زمینی اب مز با سس کلا چاقت میکنه

بخدا خیلی می خوابم نمیدونم چرا چاق نمی شم اصلا دیگه دارم دیوونه میشم بخدا

سیب زمینی ابپز بخور منم 56 بودم صورتم الان حیلی تپل شده میخوام لاغر کنم حالا😣

شما هرروز سیب زمینی آبپز خوردین؟ من خیلی لاغرم واقعا تاثیر داره؟ 

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

منم 170تام ولی 53کیلو ام شدیدا کمبود وزن دارم هر کار میکنم چاق نمیشم😨شدم پوست و استخون ولی صورتم تپله کلا..هجده سالمه خیلی بده لاغری درکت میکنم😞

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
سیب زمینی ابپز بخور منم 56 بودم صورتم الان حیلی تپل شده میخوام لاغر کنم حالا😣

چجوری ؟یعنی هر روز بخورم؟ قدتون چنده شما؟

منم 170تام ولی 53کیلو ام شدیدا کمبود وزن دارم هر کار میکنم چاق نمیشم😨شدم پوست و استخون ولی صورتم تپ ...

منم 19 سالم عزیزم خوش بحالت لااقل صورتت تپله من وقتی وزن کم می کنم اول صورتم لاغر میشه

شما امتحان کردین گلم؟

بله

ولی با سیب زمینی آبپز وزنمم بالارفت و چاق شدم

فعلا رژیمم 

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
منم 19 سالم عزیزم خوش بحالت لااقل صورتت تپله من وقتی وزن کم می کنم اول صورتم لاغر میشه

کلا استخون صورتم گرده وگرنه صورتم زیاد تپل نیست..تو ژنتیکی اینقد لاغری 😐?ی شربت یا قرص افزایش اشتها نمیشه بخوری شاید اشتهات بیشتر بشه

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک