2777
2789
عنوان

یه زمستون گرم با دوستای مهربون🍂🍃🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 109 پست

پری جون

منم همینجوری بودم

ولی کم کم رفتم غذاهای جدید یاد گرفتم

الان با گوشت قورمه، قیمه، دلمه بادمجون با گوشت چرخ کرده، کباب تابه ای، لوبیا پلو، عدس پلو با گوشت چرخ کرده و کشمش، استانبولی، کیک گوشت، کتلت گوشت و .... درست میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها شما ناهارو شام چی میپزید؟ .همسر من خیلی ازم ناراضی همش برا غذا پختن سر در گمم 😢😭 چیکار کنم ...

باز خوبه .من اونارم بلد نیستم..😐

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
من نها رخوردم اونم باترشی وای که چسبید جای شما خالی فقط 3قاشق 

برنامه مانکن بهم فحش دادگفت اینجوری ن تنها لاغر نمیشی بلکه چاقتر هم میشی..حالا تصمیم گرفتم از فردا طناب برم...البته کووووو تا فردا

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
مثلا رژیمیما..بعد تو صدامون میکنی نظر درباره غذا میخای؟؟؟من آبگوشت میخوااااام😭

😂😂😂

اینجا یه دورهمی در مورد غذا نیست حالا صاف بهمزمان با سوال غذا ظاهر شدی 😘😆

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
😂😂😂 اینجا یه دورهمی در مورد غذا نیست حالا صاف بهمزمان با سوال غذا ظاهر شدی 😘😆

ب من ربطی نداره ...اسم غذا نیارین دیگه.ـ.دنبال بهونم ک بشینم بخورماااااا😅

پری جون منم همینجوری بودم ولی کم کم رفتم غذاهای جدید یاد گرفتم الان با گوشت قورمه، قیمه، دلمه باد ...

آفرین گلم خوشا بحالت .منم باید تمرین کنم 😭😢

اول باید برم موادشونو تهیه کنم که همه چی بتونم بپزم

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
پرپری جوووون..درخواست دوستی دادم قبول کن شاید ازت خوشم امد اومدم خواستگاریت😀

خخخ چشم 😂😘

ب من ربطی نداره ...اسم غذا نیارین دیگه.ـ.دنبال بهونم ک بشینم بخورماااااا😅

تفنگ بامداد جون لازمیا 🔫🔫🔫🔫🔫

آبکش میشی دختر😂😂