2777
2789
عنوان

یه زمستون گرم با دوستای مهربون🍂🍃🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 109 پست
بچه ها شما ناهارو شام چی میپزید؟ .همسر من خیلی ازم ناراضی همش برا غذا پختن سر در گمم 😢😭 چیکار کنم ...

تنوع زیاد بده به غذا تون‌ عزیزم . 

من تکراریرهم جیزی درست نمیکنم . 

هر چی هم خواستی بگو بهت بگم تا درست کنی 😊😊

تیکر هدفمیییی   
کباب تابه ای، تاس کباب، رولت گوشت، کتلک من مشکلم با پسرمه که اصلا قورمه و قیمه نگاه نمیکنه، خورشت ف ...

کباب تابه ای و تاس کباب و رولت گوشت بلد نیستم 😭😢

خیلی خستم مهدیه جون 

همش ایراد میگیره امشب اینقدر گریه کردم ک نگو داغونم 

هرکاری میکنم اوکی نمیشه زندگیم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنوع زیاد بده به غذا تون‌ عزیزم .  من تکراریرهم جیزی درست نمیکنم .  هر چی هم خواستی بگو ...

همیشه یخچالتون پره !!!

مثلا ما گاهی گوشت نداریم گاهی مرغ 

کلا همیشه همه چیو باهم نداریم 😢

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
کباب تابه ای و تاس کباب و رولت گوشت بلد نیستم 😭😢 خیلی خستم مهدیه جون  همش ایراد میگیره امشب ...

هم سرآشپز پاپیون رو نصب کن . هم چیزی خواستی بپرس بهت بگیم. 

تو نت هم هر چی ایراد داشتی برات میاره، 

تیکر هدفمیییی   
هم سرآشپز پاپیون رو نصب کن . هم چیزی خواستی بپرس بهت بگیم.  تو نت هم هر چی ایراد داشتی برات می ...

اوکی الان میرم مینصبم 

همیشه یخچالتون پره !!! مثلا ما گاهی گوشت نداریم گاهی مرغ  کلا همیشه همه چیو باهم نداریم 😢

آره اکثرا.پره‌ . همسرم‌ میگه هنوز یخچال خالی نشده بگو همه چی بخرم. وقتی هم خالی باشه . هیچی درست نمیکنم 😄😄😄یا بیرون‌ می ریم یا میگم یخچالمون از کو ن مولا پاک تره😄😄 خودش میگیره میاد 

تیکر هدفمیییی   
کباب تابه ای و تاس کباب و رولت گوشت بلد نیستم 😭😢 خیلی خستم مهدیه جون  همش ایراد میگیره امشب ...

ای جانم، عزیزم این که ناراحتی نداره گلم، سرچ کن، بپرس یاد میگیری، چطور قورمه و قیمه یاد گرفتی گلم،

خودتون سر حرف کسی ناراحت نکن، مخصوص شوهر که دو بوم دو هواست، هر طرفی بری اون یه چیز دیگه میگه

من مصرف ماهی تو خونمون زیاده چون رادین خیلی دوست داره، مرغ کمتره چون هورمونی ان، من خیلی کم اونم سینه مرغ میخوردم، گوشت هم به تناوب قرمز یا بوقلمون میگیرم، 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

سامبولی بلیکممم به به چه تاپیکی😈😈😂😂😋😍😍خوبید من الان رسیدم خونه اول اومدم پیش شما ببینید من چه رفیقیییی هستم اخه😋بهم افتخار کنید 😎😂😂

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
بچه ها شما ناهارو شام چی میپزید؟ .همسر من خیلی ازم ناراضی همش برا غذا پختن سر در گمم 😢😭 چیکار کنم ...

همسرمن هرچی بزار م میخوره طفلک چار ه ندار اخه با سه بچه اونم دوقلو غذا بپز م هنرکرد م والله همیشه خونه درهم ریخته هرچقدر خو دم رومیکشم خونه تمیز نمیشه اگه بشه  برای یک ی دوساعته همیشه جار ودستمه اخه  خسته شد م از بس شستم تمیز کردم شوهر من بعضی وقتها از بهم ریختگی خون غور میزنهه

سلام پری جون ممنون که صدام کردی ❤❤❤❤❤❤❤

منم اوایل شوهرم خیلی ایراد به غذا میگرف ولی الان بهتر شده فقط نباید بهش بگم چه ریختم تو غذا چون ایراد میگیره انگار آشپزه اون وقت نمیخوره بهش میگم همه چی ریختم توش که خوشمزه شده آخه من ادویه زیاد استفاده میکنم

ولی خیلی پرروئه بهش بگو اول باید همه چی تویخچال باشه بعد من هنرمو نشون بدم والا

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
@نیییییییکی     @شهرزاد۹۳     @asemani70     @مامان67   ...

سلام پری جان درسته که همیشه من و یادتون میره ولی منم هستم آشپزیمم اکیه اکیه قبلا کانال آموزش آشپزی داشتم کمک خواستی رو من حساب کن دوستم💛