2777
2789
عنوان

یه زمستون گرم با دوستای مهربون🍂🍃🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پری جون، منم منم عاشق پاییزز و زمستون

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
به به به این تاپیک .پری جونم دستت درد نکنه. پر بازدید بششششی .😊 ستتتتتتاره بچییییینی بوووس بوووو ...

فدات عشقم خوشحالم هستی 😍😘

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
مرسی پری خوشگلم که صدام زدی😍😍

فدات عزیزم 😘😘😘

خوش اومدی 

هرکیو یادته صدا کن ☺

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه ها شما ناهارو شام چی میپزید؟ .همسر من خیلی ازم ناراضی همش برا غذا پختن سر در گمم 😢😭

چیکار کنم !

مثلا خیلی ها رو میشناسم خیلی زودمیتونن غذا اماده کنن یا مثلا کسی سر زده میره خونشون سریع میدونن چیکارکنن ولی من هول میشم 😢😭

اگه مرغ  نباشه گیج و دستپاچه میشم 

یا مثلا شوهرم یه بره کشت فریز کردیم  من بجز قیمه و قورمه و آبگوشت هیچی دیگه ای بلد نیستم 

شوهرمم میگه یعنی با گوشت فقط اینا رو میشه پخت 

میگه تو بلد نیستی خونه داری کنی😖

بچه ها شما ناهارو شام چی میپزید؟ .همسر من خیلی ازم ناراضی همش برا غذا پختن سر در گمم 😢😭 چیکار کنم ...

کباب تابه ای، تاس کباب، رولت گوشت، کتلک

من مشکلم با پسرمه که اصلا قورمه و قیمه نگاه نمیکنه، خورشت فقط فسنجون میخوره

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم