سلام دوستان .من عاشق شنا و استخر و اب بازی هستم ولی از یه طرف از عمیق بودن اب میترسم و جوری که وقتی کلاس شنا ثبت نام کردم وقتی میرفتیم عمیق از استرس میلرزیم تند تند میرفتم دسشویی و چون میترسیم کامل یاد نگرفتم .کسی هس مثل من بوده باشه و تونسته باشه به ترسش غلبه کنه؟؟
لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
منم اوایل تا پام رو میذاشتم تو عمیق انقد تند تند شنا میکردم که نمیتونستم هوا بگیرم... ولی الان انقد عادت کردم که اصلا نمیتونم کم عمق شنا کنم😐... یه مدت هی بری جلو ترست میریزه... مطمئن باش غرق نمیشی... این همه غریق نجات
شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم @manahmadmortezaseason1
تاحالا صدهزاربار شوهرم گفته برو ثبتنام كن شنا ياد بگير ولي اب از زانوهام ك بالاتر مياد نفسم ميگيره😥🤪😳😳
بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
منم بچه بودم منو بردن دریا توی عمق زیاااااااد بغل عموم بودم بعد موجم میومد مارو جلوتر میبرد هر چی جی ...
منو پسرخاله هاي بدجنسم با تيوپ بردنم تو اب هي موج ميزد ميرفتيم جلوتر انقدي از ساحل دور شديم ك مامانم اينارو اندازه مورچه ميديدم اونا شنا بلد بودن شروع كردن خالي كردن باد تيوپ 😩 منم هي جيغ ميزدم بابام و شوهرخالم ب دادم نرسيده بودن اون وسط مسطا مرده بودم 😐😐
اومديم بيرون خالم يجوري اون دوتارو زد ك تا اخر مسافرت از جاشون تكون نميخوردن😁
بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
عزیزم منم یه موقعی از قسمت عمیق اب می ترسیدم ولی وقتی بدون ترس و دلحره امتحانش کردم و فهمیدم انسان سبکه و زیر اب نمی ره ترسم از بین رفت چون وقتی داخل 4 متری استخر شیرجه زدم عرض چند ثانیه دیدم که بالای ابم
تو ام یه بار بدون ترس و تحت نظر ناجی شیرجه بزن مطمعانم ترست از بین میره