2777
2789
عنوان

حساس بودنای بیش از حد و دست ولشو چجوری تحمل کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2388 بازدید | 225 پست
باشه ممنون واقعا

الان تو دلت میگی این کاربره اصلا نمیدونه عشق یعنی چی اما من این روزای تورو گذروندم  البته نامزد من سرطان نداشت اما خیلی بهم ابسته بود و حساس بود  یعنی تا جایی که من تو نامزدی گوشی موبایل نداشتم چون ازم گرفته بود همیشه به خونه زنگ میزد که ببینه من خونم یا نه  و یه بارم خونشون کتکم زد ولی دیگه بریدم از کاراش و ازش جدا شدم تو نامزدی هنوزم که هنوزه مامانشو میفرسته که بگو من میخوامش ولی واقعا میترسم از آیندم

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

من یه چیز تو این شرایط بگم بخندید به جون خودم راست میگم   یه بار با شوهرم دعوام شد انقدر زبون درازی کردم یکی زد تو گوشم بخدا رفتم چوب نشیمن طوطیمو برداشتم رسما داشتم عر میزدم با چوب افتادم به جونش اینم فقط سرشو گرفته بود که نخوره به سرش بعدش خسته شدم نشستم خودمو زدم و کولی بازی دراوردم اومد گفت دلت خنک نشد بیا توهم بزن تو گوشم چنان خوابوندم تو گوشش که چشماش خون شد بعد برگشته میگه خب یک یک مساوی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان استارتر بنظرم توي حس و حال عاشقي و رومنس و اين ها گير كردي با اين جملات شكست عشقي و ... و فكر ميكني كه اين قضيه يه شوخيه يا يك داستان رومانتيك من در تعجبم مامان بابات ميزارن با همچين آدمي باشي كه هيچ سودي برات تو زندگي نداره و فقط ضرره شما خودت نميفهمي اما اون ها كه ميفهمن 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 
هیچی دلم میشکنه که با اینکه بچش تو شکممه هنوز باور نکرده که همیشه کنارش میمونم عقدیم خونوادم نمیزارن ...

حق دارن عزیزم  کاش تو عقد باردار نمیشدی اون به هیچ عنوان حق نداره دست روت بلند کنه این نشونه دوست داشتن نیست نشونه قدرت طلبیه و کوچیک کردن شماست

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
الان تو دلت میگی این کاربره اصلا نمیدونه عشق یعنی چی اما من این روزای تورو گذروندم  البته نامزد ...

خوشبخت شی ولی عزیزم هرکسی یه روحیاتی داره من میدونم که اگه یه روز نبینمش اون شبم صبح نمیشه من خیلی دوسش دارم

بابام خودش باهاش مشکل داره اگه اینو بگم دعوایی درست میکنه که اون سرش ناپیدا بعدم استرس و عصبانیت واس ...

پس کتک بخور تا جونت در بره دیگه تاپیک زدنت چیه میخوای اعصاب ما رو خورد کنی؟

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
من یه چیز تو این شرایط بگم بخندید به جون خودم راست میگم     یه بار با شوهرم دعوام شد انقدر ...

خوب کردی به تو میگن زن مقتدر