2777
2789
عنوان

حساس بودنای بیش از حد و دست ولشو چجوری تحمل کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2388 بازدید | 225 پست
خنده داره حرفت من جونم به جونش بستست اونقدری که با همه ی این اخلاقاش و اتفاقا کنار اومدم تا حالا میگ ...

چند سالته استارتر

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم من اینو تا حالا جایی نگفتم پدر منم شدیدا شکاکه مادرم پرستاره با بدبختی رفت سرکار و بازنشسته شد هرروز یه تهمت جدید داشتیم و گاهی کتک کاری

اما پدرمو دوست داشتیما میدونستیم از علاقه شدید اینکارو میکنه موجی هم هستش

مادرم بخاطر ما خیلی تحمل کرد حتی الان که الانه با اینکه نوه هم داره مادرم رنگ مو بزاره دو روز دعوا داریم کرم نرم کننده بزنه دعواست که تو چرا به خودت میرسی و...

ببین مادر من صبور بود و تحمل کرد پدرمم غیر قابل تحمل نیست من که جونمو براش میدم اما ایراداتشو میدونم. ببین شماهم میتونی صبوری کنی؟انتخاب سختیه جوونیتو حراج میکنی ببین می ارزه یا نه

19

حدس زدم گلم وقتی یه ذره سنت بره بالاتر و ازش بچه بیاری اونوقت میفهمی چه قدر دوست داشتنت احمقانه بوده

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
خون😔

پیشرفتس یا تازه فهمیدید

چجوری؟

یعنی بی خیال عشق شو بدبخت میشی