2777
2789
عنوان

حساس بودنای بیش از حد و دست ولشو چجوری تحمل کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2388 بازدید | 225 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر بیماری هم ی درمانی داره

درسته هر بیماری درمانی داره ولی اینجا این استارتر نیست که بخواد نقش یک فرشته نجاتو بازی کنه، بعد پیر شدن و از دست دادن نشاط جوونی و از بین رفتن اعصاب و روان خودش درمان اون پسرو می خواد چیکار؟ تازه اگر درمان بشه، چون بسیاری از بیماریهای جسمی و روانی هنوز درمانشون پیدا نشده

درک نمیکنی عزیزم

عزیزم شما الان داغی و چشم و دلت و عقلت کور شدن، متاسفانه وقتی متوجه میشی که خیلی دیره، الان خیلیا حسرت اینو دارن پدرشون پشتشون وایسته خودشونو از دست یه زندگی داغون خلاص کنن اونوقت شما پدرت پشتته و ازش این اخلاقهای منفیشو پنهون می کنی؟ حیف که الان متوجه این گنجینه نیستی.

هیچی دلم میشکنه که با اینکه بچش تو شکممه هنوز باور نکرده که همیشه کنارش میمونم عقدیم خونوادم نمیزارن ...

عزیزم خونوادت فهمیدن بارداری؟؟؟

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
درسته هر بیماری درمانی داره ولی اینجا این استارتر نیست که بخواد نقش یک فرشته نجاتو بازی کنه، بعد پیر ...

اگر بخوایم اینجوری فک کنیم خیلی ازما توزندگیمون ی بداخلاقی هایی داریم ک همشون جز بیماری محسوب میشن وتا بهمون کمکی نشه نمیتونیم تنهایی از پسش بربیایم....البته منظور من صرفا سوختنو ساختن نیست...من‌میگم اگر مشکلاتمون جزییه ومیشه باکمک و کنار اومدن برطرفش کرد کمک کنیم برطرف بشن.

البته اگر عشق ومحبت وامیدی هنوزم تواون خونه هس ک بشه بهش تکیه کرد..

یادمون باشه رابطه هارو تعمیر کنیم ن تعویض...

چون همه‌ما ایراداتی داریم وهیچکس بی عیب نیست

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  
درسته هر بیماری درمانی داره ولی اینجا این استارتر نیست که بخواد نقش یک فرشته نجاتو بازی کنه، بعد پیر ...

درضمن اگر واقعا غیرقابل تحمله باید هرچی زودتر اقدام‌کنه

من با جدل مخالفم.

یا مردونه بمون و درمان کن

یا بزار برو

من ک ب شخصه واقعا تحمل همچین فردیو ندارم‌چون خودمم بیمار میشم

(چون از حد گذشته)

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  
اگر بخوایم اینجوری فک کنیم خیلی ازما توزندگیمون ی بداخلاقی هایی داریم ک همشون جز بیماری محسوب میشن و ...

عزیزم این مشکلاتی که نامزد استارتر داره پیش هر مشاور خبره ای بره قطعا همین حرفو میزنه، منم نمیگم هر عیب و ایرادی رو ولش کنیم ولی نامزد ایشون احتمالا یا دچار پارانوئیده یا اسکیزوفرنی، که تقریبا درمانشون صعب العلاجه (نمیگم غیر ممکن) و تا درمان ایشون معلوم نبود استارتر خودش روح و روانش چجوری باشه، اصطلاح آفتابه خرج لحیم مصداق جاییه که وقت و هزینه و عمری که گذاشته میشه و از دست میره بیشتر از چیزی باشه که بدست میاد