2777
2789

من ارشد ژنتيك دارم و برام كار پيدا شده اما با حقوق يك و نيم 

البته با كلي دوندگي و پارتي و اينا

بنظرم از ٧ صبح تا ٥ و نيم نميصرفه و ميخوام منصرف شم از رفتن به سر كار

دوستاي نزديكم كه خارج از ايرانن با وضعيت متوسط رفتن و هنوز بعد از ده سال وضعيتشون متوسطه اما دوستام كه ايران موندم همشون با راه انداختن كسب و كار كه بيشترشونم با اينستا و تلگ  رام يا سالن ارايش زدن يا كلينيك زيبايي واقعا وضعيت ماليشون فوق الهاده شده تو فكر همين چيزا بودم كه ياد حرف داييم افتادم كه هر وقت مياد ايران به همه جوونا فاميل اينو ميگه 

اگه تو ايران چيزي نشدي مطمئن باش اونورم هيچي نميشي 

تصميم گرفتم يه كسب و كار راه بندازم هر چند كوچيك 

مطمئنم كمترين درامد يك كسب و كار مال خودت يك و نيم ميشه

خواستم از شماها كه تجربه داريد يا ديديد كمك بگيرم كه چه كاري راه بندازم بهتره؟؟

ممنون از كمكاتون

همون يك و نيم دولتى رو بچسب ولم نكن البته آرايشكر يا خياط كه حرفه دارن فرق ميكنه اونا بازارشون خوبه ولى مغازه دارى رو اصلا پيشنهاد نميكنم 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه درامد برات مهمه جدای از مدرکت ارایشگری بهت پیشنهاد میدم😐 واقعا درامد خوبی داره. ولی بنظرم تو این کلینیک های رویان و اینا درخواست کار بده اونجام همینه حقوقش؟ ساعت کاریش زیاده

لطفا لایک نکنین مرسی💝

برو سرکار تا واست سابقه کار بشه بعدش شاید جای خوبی با حقوق بهتر رفتی

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

ارشد ژنتیک داری.می خوای بری دنبال یه کار دیگه.خوب از اول می رفتی.چرا اینقدر خودتو اذیت کردی.فعلا سر همین کاری را پیدا شده برو.می گن در آینده علم ژنتیک پیشرفت می کنه.

همه همین جوری فکر میکنن که بعد چندین سالم هنوز بیکارن وقتی هنوز اولشه قانع باش به مرور سابقت بیشتر ...

سي چهل سال ديگه ؟؟؟!!!!

انقدر صبور نيستم

اين كاريم كه پيدا شده دولتي نيست تو يه ازمايشگاه خصوصيه 

سي چهل سال ديگه ؟؟؟!!!! انقدر صبور نيستم اين كاريم كه پيدا شده دولتي نيست تو يه ازمايشگاه خصوصيه&n ...

از قدیم گفتن گر صبر کنی زغوره حلوا سازی خودمم همچین ادم صبوری نیستم،  ولی پله پله خدارو چه دیدی؟ شاید توی همین کارت پیشرفت کردی مقام بهتری پیدا کردی ترفیع و حقوق بیشتر و از این حرفا

She is everything I ever wanted.... 
سي چهل سال ديگه ؟؟؟!!!! انقدر صبور نيستم اين كاريم كه پيدا شده دولتي نيست تو يه ازمايشگاه خصوصيه&n ...

خب بعد بازنشستگیو میگم که دیگه توان کار نداشتی بهت پول میدن فکرکنم نصف حقوق 

آهان دولتی بود خوب بود خصوصیو نمیدونم چه جوریاس

اگه دولتی پیدا کردی حتما برو