2777
2789
عنوان

هان😐😐😐تاپیک سوگل چرا ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 43 پست

تاپیک_سوگلو_برگردونید#  ‍ ‍ 😬

خنده_حق_مسلم_ماست# 😄

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
چقدر گلید شما😍😍😍نه ناراحت نشدم مهم این بود که خندیدیم بقیش مهم نیست ...منم شما رو دوست دارم 😍❤💘

فدات شم من خیلی اهل نظر  دادن و نوشتن نیستم ترجیح میدم خاموش بخونم ولی تاپیک های تو رو همیشه دنبال میکنم..از بس انرژی مثبت هستی      

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدی چرا اینکارو میکنن ی سری ادم عقده ای و بی فرهنگ‌ اه اعصبانی شدم مگه خصومت دارن با کسی اه اه 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
😐😐😐😐چرا باید با گزارش الکی بترکه

مهم ماییم که خندیدیم حال کردیم بذار بسته شه اصلا مونایم❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
     تاپیک_سوگلو_برگردونید#  ‍ ‍ 😬 خنده_حق_مسلم_ماست# 😄

عزیزمی ❤💘❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
فدات شم من خیلی اهل نظر  دادن و نوشتن نیستم ترجیح میدم خاموش بخونم ولی تاپیک های تو رو همیشه دن ...

از عضویت و پستا میتووونم حدس بزنم ولی ازسن که نظر لطفتو بهم گفتی خیلی خوشحالم کاش همیشه بخندی عزیزمی 😍🙆❤💘❤❤💘

مهم ماییم که خندیدیم حال کردیم بذار بسته شه اصلا مونایم❤❤❤

میخاستم شوهرمم بخنده نزاشتن😂😂😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
جدی چرا اینکارو میکنن ی سری ادم عقده ای و بی فرهنگ‌ اه اعصبانی شدم مگه خصومت دارن با کسی اه اه 

جوون عزیزم😅😍😄عصبی میشیم جذابی ! بابا فدای سرت بازم میزنم عیب نداره بذار یکم به آرامش برسن شاید واقعا میرسن❤

میخاستم شوهرمم بخنده نزاشتن😂😂😂

اگه بدونی چی میگفتن 😅😅😅😅میگفتن یکی بوده میگفته یه خرس پامو لیس زده فلج شدم ۲ تا بچه هم از خرسه دارم یکیش اسمش عباسه😅😅😅😅😅😅😅😅

جوون عزیزم😅😍😄عصبی میشیم جذابی ! بابا فدای سرت بازم میزنم عیب نداره بذار یکم به آرامش برسن شاید وا ...

ب خدا تو خیلی قلب بزرگ و بخشنده ای داری خدا حفظت کنه واسه خانوادت . ولی من موندم تو مجازی چرا این همه کینه و نفرت دارن ی سری ها بزارن حداقل تو این دنیای مجازی فقط خوبی باشه 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
ب خدا تو خیلی قلب بزرگ و بخشنده ای داری خدا حفظت کنه واسه خانوادت . ولی من موندم تو مجازی چرا این هم ...

کسی که خوبی آدما رو ببینه خودش از همه مهربون تره فدات شم حرص نخوریا ارزش اعصابتو نداره ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤