2777
2789

منم بخاطر بدهي شوهرم فروختم😥😥😥😥ولي اگر واجبه بفروش خودتو راحت كن😑😑😑😑

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مامانم میگ حلقه ازدواج رو بفروشین یا گم کنین خوب نیس جدایی میاره نمیدونم والا حرفای قدیمی صحت دارن یا ن....😑

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...

منم فروختم 

کل طلاهامو بخاطر بدهی فروختم 😔 خیلی سخت درکت می کنم 

دوبار طلا خریدیم فروختیم خیلی سخت 

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
منم انگشتر نامزدیمو فروختم چون نازک بود نگینش زیاد هی میریخت فروختم یدونه بزرگشو خریدگ

خب الان این پستت چ کمکی ب استارتر کرد   نمک# روی زخم نباشیم

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
مامانم میگ حلقه ازدواج رو بفروشین یا گم کنین خوب نیس جدایی میاره نمیدونم والا حرفای قدیمی صحت دارن ی ...

خرافات  

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
منم فروختم  کل طلاهامو بخاطر بدهی فروختم 😔 خیلی سخت درکت می کنم  دوبار طلا خریدیم فروخت ...

منم سرویسمو فروختم الان دارم تیکه تیکه طلا میخرم مهم اینه پشت هم هستین تو هر شرایطی...بازم میخری انشاالله 

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...
خرافات    

چی بگم والا😉

منم سرویسمو فروختم الان دارم تیکه تیکه طلا میخرم مهم اینه پشت هم هستین تو هر شرایطی...بازم میخر ...

قوربونت گلم انشاءالله 

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
خب الان این پستت چ کمکی ب استارتر کرد     نمک# روی زخم نباشیم

من نظرمو گفتم که نفروشه بجاش چیز دیگ بفروشه عزیزم اینجا جمع شدیم تا نظرامون رو بگیم کمک کنیم حرف بدی نزدم که😒من خودمم سرویسمو فروختم

خب الان این پستت چ کمکی ب استارتر کرد     نمک# روی زخم نباشیم

منظوری نداشتم گفتم اشکالی نداره ک بفروشه 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا

زندگی شوهرت زندگی شما هم هست دیگه به نظر طلا و پول چیزی نیست که بخوای با ارامش روانت عوضش کنی شوهرتو نگو بی عرضه اوضاع اقتصادی داغونه مرادامون داره له میشن زیر فشار بی پولی .

منم همین چند روز پیش انگشتری که از دوم راهنمایی داشتم و زنجیر هدیه عروسیم و فروختم واسه بدهی همسرم اصلا هم ناراحت نیستم چون ارامش خودم و همسرم مهمتر بود

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄