2777
2789

پیروتاپیک خانمی که گفت توانگلیس نهارنمیخورن،یه خالم شوهرش اهل شهر دیگه ای هست ولی اومده خالموگرفته تهرانپارس زندگی میکنن به مامانمیناولی اون یکی خالم که چیتگرزندگی میکنن گفته بودبریم شهرشوهرش خیلی باصفاس اسم شوهرش علی هست من مادرپدرم توبچگیم ازهم جداشدن مادرم ازدواج کرده وشوهرداره ودوتابچه خلاصه مامانم زنگ زد به ما که ماهم بریم،راه افتادیم من مامانم و همون خالم که شوهرش علی هست معلم هستن تابستون تو مدرسه هابهشون اسکان میدن ماموقع شام رسیدیم خسته وگشنه دلموصابون زدم گفتم حتماشام دارن دیگه😋ولی وقتی رسیدیم ازشام  خبری نبود...

یه نفر وجودداره که بایداز اون بهتر باشی..اون کسی نیست جز گذشته خودت💪💎

اینویادم رفت رفتیم خونه مادرپدرعلی مامانم میگفت من بعد عروسی خالم که هفت هشت سال پیش بود اولین باره میریم خونشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی ازشام خبری نبود😐علی گفت که من گفتم شام درست نکنن یه چای خوردیم و راه افتادیم به سمت مدرسه های اونجا که توکلاسایه فرش وبه یخچال وبه پنکه گذاشته بودن😥مامانمیناهول هولکی یه شام آماده کردن خوردیم و

ولی ازشام خبری نبود😐علی گفت که من گفتم شام درست نکنن یه چای خوردیم و راه افتادیم به سمت مدرسه های ا ...

خوب مشکل از شوهر خاله تون بوده ، ولی من در عحبم آدم وقتی میره شهری که پدر و مادرش هستن بعد میره اسکان موقت فرهنگیان😨😨😨😨

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
هیچیمون به خارجی ها نرفته

😁😁چرا کم کم داریم مثل اونا میشیم دیگه، 

فعلا که گرونی اجناسمون به اونا رفته و... 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

علی رفت پیش خانواش خوابیدومااونجاموندیم فرداش رفتیم خونشون ساعت۱۱صبحانه خوردیم وازنهارخبری نشد شوهرم وعلی رفتن جوجه خریدن و ساعت ۵اینابوداماده شدیم بریم که دیدیم داداشای علی بازن وبچه آماده ان باپدرمادرش که بامابیان حتی ظرف هم برنداشتن ماظرفامونوبردیم که کم هم اومد🙄

به نظرم اصلا ربطی به هیچی شهری نداره متاسفانه اینجور چیزها مربوط به شعور و تربیت خانوادگی هست

نه خالم میگه کلااینطوری هستن میان خونه ی مامنم اینطوری پذیرایی میکنم