2777
2789
عنوان

مامانم فهميد پيش شوهرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2574 بازدید | 116 پست
نمیدونم تو حداقل خواهرتو داری باهاشون مجردی کن حالشو ببر من حتی چی بگم من تو اون خیابون مشهور بودم م ...

حرفاتو قبول دارم عزيزم ولي شوهرم اصرار داره اينجا باشم ي شب رفتم بعد ١ساعت اومد دنبالم نميتونه تنها باشه وقتي ميدونه من نزديكشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی انقدر وضعیت مالی تون عالیه که یه ماهه بتونید جهیزیه بخرید ؟ با این وضعیت !     ...

خداروشکر در حدی هست که بزارن برام یه دخترم هستم 

بابا مامانم خودشون دو هفته عقد بودن😐

بعدشم وقتی ادم وضعیت و شرایط عروسی رو نداره چرا باید خودشو بندازه تو دردسر و اینجور بحثا پیش بیاد بزارن وقتی شرایطسون جور سد برن دنبال هم 

تو خانواده ما کلا مخالف عقد موندن هستن 

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️
من میگم نامزد بمونن بعدشم عقدو عروسی با هم بگیرن دیگه بکارتم خودمون گندش کردیم تو دنیا هیچ اهمیتی ند ...

اه گفتی .اینقدر گفتن ما انگار تو ذهنومن مونده اون لعنتی تو شب عروسی ادمو میبره به اسمونا در حالی که اینطوری نیست والا .هر زمانی فرقی نمیکنه عقد هستیم و زن و شوهر و محرم چی از این بالاتر اخه

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥
من میگم نامزد بمونن بعدشم عقدو عروسی با هم بگیرن دیگه بکارتم خودمون گندش کردیم تو دنیا هیچ اهمیتی ند ...

نامزد باشن اگه پسر بذاره بره خانواده دختر هیچکاری نمیتونن بکنن یه اسم هم‌ رو‌ دخترشون اومده. ولی عقد که میکنن حداقل مهریه رو دارن

البته منم با نظرت موافقم به نظرم عقد نهایتا باید یکی دوماه ماه باشه ولی خانواده های سنتی قبول ندارن

حرفاتو قبول دارم عزيزم ولي شوهرم اصرار داره اينجا باشم ي شب رفتم بعد ١ساعت اومد دنبالم نميتونه تنها ...

بابا برو پیش شوهرت به مامانام بگو دخالت نکنه شما زنو شوهر هستین تمام شدو رفت

یعنی هیچ کسو نداشتی بش زنگ بزنی؟

تو برف .چی بگم باورت میشه چندتا از فامیلای نزدیک رو به رو خونه ما خونه داشتن اخرشم نگفتن این ادمه تو خونه چی میخوره درشم که تا نصفه تو برفه .تلفنمون روسیمش برف زده بود قطع بود

نامزد باشن اگه پسر بذاره بره خانواده دختر هیچکاری نمیتونن بکنن یه اسم هم‌ رو‌ دخترشون اومده. ولی عقد ...

برای چی بزاره بره؟؟؟بذاره بره دیگه مهریه برای چی کسی بخدا بگیره مگه تیغ زدنه؟؟؟گفتم نامزدی که مذهبیاشو سنتیاش رابطه نداشته باشن  بعدم طرفی که میذاره میره یعنی کلا اهل رفتن یعنی طرفشو نمیخواد حالا با عقد بیایم پا بندش کنیم؟

خداروشکر در حدی هست که بزارن برام یه دخترم هستم  بابا مامانم خودشون دو هفته عقد بودن😐 بعدشم ...

موافقم باهات

من در عرض یکماه جهیزیه خریدم

اگه ادم بخواد و بدونه چه مارکی و چه چیززایی میخواد زود میخره

احسنت به خدا ، این همه خویشتن داری کنی بعد که شوهر کردی محرم و حلالت هست باز هم خویشتن داری کنی بابا این چه ظلمیه که به دخترا روا میشه ، پیشگیری از بارداری انجام بشه مشگلی نداره بابا جمع کنند این مسخره بازیا رو 

از هر طرف بهش نگاه كني من كار اشتباهي نميكنم واقعا🙁

با احترام بهش بگو کارم اشتباه نیست .من نهایت یک ماه دیگه عروسی میکنم زنشم