2777
2789
عنوان

مامانم فهميد پيش شوهرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2574 بازدید | 116 پست
خداروشکر در حدی هست که بزارن برام یه دخترم هستم  بابا مامانم خودشون دو هفته عقد بودن😐 بعدشم ...

آها خب پس خداروشکر ، خدا بیشتر بهتون بده 

ولی خب یه وقت کیس خوب پیش بیاد چی ؟ 

موافقم باهات من در عرض یکماه جهیزیه خریدم اگه ادم بخواد و بدونه چه مارکی و چه چیززایی میخواد زود م ...

اره دیگه خمپاره که نیس هوا کنیم 

بعد من تعجب میکنم میبینم خانواده هایی که دختر دارن ولی از بچگی به فکر پس انداز  نبودن برای جهازش و اینا 

که خودشونو یهو بندازن تو سختی

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از عروسی از چشم نمیوفته آدم؟؟این حرف چقدر اخه غیر منطقیه یعنی چی مثلا از چشم میوفتی!!

به نظرم واقعا خیلی حرف مسخره ایه

والا من با شوهرم دوست بودم وقتی تصمیم به ازدواج گرفتیم باهم رابطه داشتیم الان ده سال میگذره خداروشکر که خیلی خوب و خوشیم هنوزم بحث کهنه شدن و تازه بودن و از چشم افتادن نداریم

طرف اگه ادم نباشه شب اول و شب اخر نداره

آها خب پس خداروشکر ، خدا بیشتر بهتون بده  ولی خب یه وقت کیس خوب پیش بیاد چی ؟

مرسی دوستم همچنین شما❤

نگهش دارن😂منتظر  یا خط قرمزاشونو مجبورن بگن اونم درکشون کنه قراره باهم یه عمر زندگی کنن 

من که حالا ۲۰ سالمه خیلی زوده برام 

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️
از هر طرف بهش نگاه كني من كار اشتباهي نميكنم واقعا🙁

نه عزیزم نکردی.خیلی راحت با نهایت احترام وایسا و بگو حق با توئه و اون هم شوهرته.یه جشن عروسی ربطی به حیا داشتن و نداشتن و مال هم شدن نداره

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله