2777
2789
عنوان

کسی بندانداز برقی داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 80 پست
مرسیییییی ۶۷۷۵ جونخیلییی ممنون😍😍💗💗💗💗فقط نخ کردنش قلق خاصی دارهه؟بعضیا میگن زود فنرش میشکنه و ا ...

وآاای عزیزم چقد حساسی تو تو خریدن ی بندانداز انقد دقت میکنی ت  انتخاب شوهر چقد حساسیت ب خرج دادی😐😂

بزرگترین آرزوم اینه ک چاااق شم😭ولی نمیشم ک نمیشم😐قد 167 وزن 57 میخام بشم 70 اگه راهکار قطعی دارید درخدمتم😑
من دادم مارک پروالشیم قیمتش ۸۰ ایناس....دیجی کالا رو ببین مدلا مختلف داره...بعد توش ی نخ کلفت بود... ...

میشه بگی چندوقته داری؟اخه اینترنتی نمیتونم بخرم وگرنه اره دیجی کالا خوبه.ازبین مدلایی که  گفتین یکیشو میخام بخرم.ارهه میگن نخ اون مدلی بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وآاای عزیزم چقد حساسی تو تو خریدن ی بندانداز انقد دقت میکنی ت  انتخاب شوهر چقد حساسیت ب خرج داد ...

اونم اتفاقا خیلیییی حساسیت به خرج دادم البته هنوز شوهرم نیس😂😂😂

لوازم آرایشی فروشیا میله اشو دارن 10تومن عید گرفتم. منم اولاش نخشو بد بستم شکست

واقعا؟!

بزرگترین آرزوم اینه ک چاااق شم😭ولی نمیشم ک نمیشم😐قد 167 وزن 57 میخام بشم 70 اگه راهکار قطعی دارید درخدمتم😑
میشه بگی چندوقته داری؟اخه اینترنتی نمیتونم بخرم وگرنه اره دیجی کالا خوبه.ازبین مدلایی که  گفتین ...

نزدیک ی  سالی هست دارم راحت شدم از ارایشگاه....خودم از دیجی کالا خریدم....خیلی پرسوجو کردم اخر این برند رو دیدم هم خوبه جنسش هم قیمتش مناسب....

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

[QUOTE=71373452]مرسیییییی ۶۷۷۵ جونخیلییی ممنون😍😍💗💗💗💗فقط نخ کردنش قلق خاصی دارهه؟بعضیا میگن زود فنرش میشکنه و ا ...[/QUOTE.                                                        خواهش میکنم عزیزم بندشو نباید محکم کنی زیاد سفتش نکن

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  
اونم اتفاقا خیلیییی حساسیت به خرج دادم البته هنوز شوهرم نیس😂😂😂

خخخخ معلومه.

خوشبخت بشی ایشالا

مرسییییی عزیزم ممنون.موهای ریزم برمیداره؟

من کلا کم مو و بورم ولی اره قشنگ برمیداره ...جلو اینه دستشویی بالاش چراغ داره وایمستم قشنگ معلوم میشه موها سر خود دستگاهم چراغ داره.....ی هد میزنم موهام بره عقب  با اون یکی دستتم جاهایی ک لازم باشه میکشم یا ابروم رو میگیرم چون ی هو حوتست نباشه میپره ابرو....در کل خیییلی راضی ام ماهی دوبار میزنم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.