2777
2789
عنوان

راهی برای خانمها برای زندگی آروم

433 بازدید | 56 پست

من از وقتی تو این سایت عضو شدم و تایپیک هارو خوندم دیدم تقریبا اکثریت ی جور ناراحتی و مشکل داریم من خودم به خاطر ناباروری همسرم با این سایت از طریق گوگل آشنا شدم ولی دیدم اینجا همه چقدر دلشون پر واقعا بعضی از تایپیک هارو میخونم هم دلم میسوزه و هم عصبانی میشم چرا دنبال ی راه حل درست نمیگردیم منم تا چندین سال پیش همین طوری بودم و خیلی بیقرار تر و دل شکسته تر از همتون دوست ندارم زندگیم و براتون تعریف کنم و ناراحتتون کنم ولی از ی جایی باید شروع کرد .بچه ها من به عنوان ی خواهر بهتون میگم شروع کنید کتاب خوندن شروع کنید برنامه ریزی کردن ورزش کردن نگیر نداریم نمیشه همتون نت دارید تو گوگل سرچ کنید رقص زومبا یوگا همه چی مجانی تو خونه خیلی راحت براتون میاد لطفا لطفا لطفا کتاب راز بخونید بچه ها زندگی تون متحول میکنه خواهش میکنم بخونید بعدش کتاب اسکاول شین رو بخونید تازه می فهمید باید چیکار کنید فایل صوتی گوش کنید ی کانال هست عضو بشید بهتون فایل صوتی میده هر کس خواست بگه من براش میفرستم اینها باعث میشه دیدتون اعتماد به نفستون رفتارتون عوض بشه.  فکر نکنید من خودم الان بی مشکل و ناراحتی هستم ولی با کمک کتاب و ارتباط عمیق با خدا و انرژی و کائنات تونستم تا حدی رو خودم کار کنم و با هر حرف و رفتاری نشکنم .ما زنیم باید به هم کمک کنیم شما هم مطمئنا تجربه هایی دارید برای بهتر زندگی کردن آرامش داشتن با بقیه تقسیم کنید .دوستون دارم 😘

درود برشما

بسیار موافقتون هستم

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظراتت خیلی خوبه عزیز. ولی تا حالا شنیدی مردی اجازه مطالعه به زنش نده؟اگر هم زنه به یه طریقی مطالعه کرد توی هر دعوا جواب شوهرش رو داد و تو سری نخورد از شوهرش ، شوهرش بگه تو از تو همین کتابا که خوندی یاد گرفتی که جواب منو بدی؟

من خیلی دیدم اینجور چیزارو