2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه روری یه پسری به اسم سام عاشق یه دختره میشه به اسم نرگس .

هم دیگه رو خیلی دوست داشتن تا که یه روز نرگس تو چت روم با یه پسر به اسم حمید اشنا شد اینا از هم دیگه فقط مشکل درسی میپرسیدن و ابجی داداش میگفتن روز ها گذشت و نرگس کم کم به حمید عاشق شد حمید مثل سام نبود که شلوار لی تنگ و یه تیشرت تنگ و موهای فشن حمید برعکس سام پسری کاملا ساده بود.

من به دستانه خداخیره شدم معجزه کرد😍کاربر(@baharjoon94)دلم خیلی برات تنگ شده  

سام و نرگس  

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

یه روزی حمید تو چت روم یه پیم .

-نرگس خانم

+بله حمید اقا

-میخوام یه چیزی بهت بگم

+ چی؟؟😳

-هیچی ولش بعدا میگم

فردای اون شب وقتی نرگس از خونه میرفت بیرون سام را دید که اون طرف وایساده بود طوری وانمود کرد که مثلا اونو ندیده سام افتاد .

من به دستانه خداخیره شدم معجزه کرد😍کاربر(@baharjoon94)دلم خیلی برات تنگ شده  
چطور

فیلمش هس😄

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

سام:سلام عشقم

نرگس:سلام

سام :کجا میری عزیزم

نرگس:به نظرت الان کجا میرن اخه

سام :خوب چرا اینطوری میکنی

نرگس:بای

شب وقتی نرگس اومد خونه با عجله لباساشو در اورد رفت سراغ کامپیوتر تا با حمید چت کنه .

ولی حمید انلاین نبود منتظرش موند دید داره تایپ میکنه

حمید:سلام

نرگس :سلا کجا بودی چطوری؟

حمید:مرسی کار داشتم خودت چطوری؟

نرگس:عالیم

خلاصه 2سه ساعت در مورد درس چت کردن کا حمید گفت.

حمید :نرگس

نرگس:جانم اقا حمید

حمید :یه چیز بپرسم راستش میگی

نرگس :بپرس

حمید :عشق داری ؟

نرگس :نه

حمید :واقعا

نرگس:اره دیگه

حمید :.............

نرگس:الووو کجا رفتی

حمید :اینجام

حمید:نرگس جون دیگه دیر وقته بای مواظب خودت باش