2777
2789
عنوان

رفتن به سر کار بعد عمل بینی کمککک

1959 بازدید | 12 پست

بچه ها سلام.

من نوبت عمل دارم و فقط سه روز مرخصی و سه روز هم تعطیلی دارم یعنی از روز هفتم باید برم مدرسه درس بدم، بینیم هم خیلی ایراد نداره فقط یکم انحراف داره و از کنار بینیم بلنده. دکترم میگه بعد شش روز میتونی بری خودم خیلی میترسم نتونم برم و صحبت کنم تو کلاس، تجربه شما چیه؟

خواهر منم بعد از یک هفته رفت سر کار هیچ مشکلی نداشت اما اون کارمند اداری بود 

شما که معلمی باید کم درس بدی که زیاد صحبت نکنی

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمل بینی استراحت نمیخاد 

من دو روز بعد عملم رفتم برج میلاد پیتزا خوردم خیلی هم خوب بود 🤤

فقط مشکل من این بود ک سرما خوردم هی عدسه میزدم تو اون وضعیت وگرنه روز اول میرفتم😄

کبودی هم خیلی کم داشتم

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
بچه ها عمل بینی درد زیادی داره؟ خونریی داره بعداً؟ خیلی هارو دیدم که داد میزدن بعد عمل اما دوستم میگ ...

جدیدا اصلا درد نداره

خونریزی واسه همون روزه 

همش دستمال دستت هست هی باید پاک کنی

در کل سخت نیس

خواهر منم بعد از یک هفته رفت سر کار هیچ مشکلی نداشت اما اون کارمند اداری بود  شما که معلمی بای ...

اهان متوجه شدم متشکرررم. اینا کلاس ششم هستن خیلی کبود بودنم برام مهم نیست. فوقشم قبلش بیشتر درس میدم که زیاد حرف نزنم

بچه ها عمل بینی درد زیادی داره؟ خونریی داره بعداً؟ خیلی هارو دیدم که داد میزدن بعد عمل اما دوستم میگ ...

پست بالاتو بخون تجربه مو گفتم

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏