2777
2789

اون هاله پنج روزقبلش بهم امید داد ولی اینی ک صبح زدم دپرسم کرد...امکان داره یه بارهاله انداخت یه بارم منفی سری بعدچن روزدیگه بذارم مثبت بشه؟؟

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله که هستی مال منم کمرنگ بود گفتم نیست ولی دکتر زنگ زدیم  گفت کمرنگم قبوله😂😂😂 چر ...

وای عزیزم مرسی بابت اینهمه دلگرمی

میگم چون دوروز از پریودم گذشت بایدمثبت میشدچون نشدم دیگه نمیشه حتماچن روز دیگه پریودمیشم...چون خیلی کمردردشدید..سرگیجه.تکرار ادرار ودلم همش ضعف میره گرسنم میشه انگارن انگار ک چن دیقه پیش غذاخوردم

اون هاله پنج روزقبلش بهم امید داد ولی اینی ک صبح زدم دپرسم کرد...امکان داره یه بارهاله انداخت یه بار ...

اگه پنج روز پیش هاله بوده الان باید مشخص باشه. فکر کنم بی بی چک تا یه دوز مشخصی از بتا رو بهش واکنش نشون میده ولی بازم امتحان کن

وای یعنی میشه؟؟میترسم برم آزبدم منفی باشه بخوره توذوقم اخه این ماه خیلی امیددارم ک باردارمیشم

شک نکن بارداری 

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
میگم چون دوروز از پریودم گذشت بایدمثبت میشدچون نشدم دیگه نمیشه حتماچن روز دیگه پریودمیشم...چون خیلی ...

خب اینا هم نشونه ی پریوده هم بارداری. ولی اون تکرر ادرار بیشتر به سمت بارداری متمایله. ترشحم داری؟

میشه برای منم دعا کنید باردار باشم😭😭 چند روز پیش بی بی چک کذاشتم منفی بود ولی الان یکی دو روز پریو ...

انشاالله شماهم بارداری این ماه عزیزم..واست دعامیکنم شمام برامن دعاکنید