2777
2789

سلام.به خانومای عزیز از علایمتون میگید دچار چه حالتهایی میشین چند وقت یبار حمله بهتون دس میده؟چه مراحل درمانی رو گذروندین؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
چی هست؟

یه نوع حمله عصبی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرم اينجوري ميشه ماام تازه فهميديم ك چيه ولي داره درمان ميشه خداروشكر

دچار چه حالتهایی میشد؟فرق درمانش نصفه ول نکنین که به شدت برمیگرده

خواهرم دچار این حمله بود.....خیلی چیز وحشتناکیه

بله متاسفانه

مامانم دچار حملات پانیک یا همون هراس میشه.تپش قلب و سنگینی سر .تند تند نفس کشیدن و تو خونه چرخیدن! اصلا اون لحظه نمیتونه یه جا بند بشه.خوشبختانه دائمی نیستو در سال چند بار اتفاق میوفته

چی هست. علائمشو بگو ببینیم مام میشیم یا نه؟

تو نت بزن میاره

دچار چه حالتهایی میشد؟فرق درمانش نصفه ول نکنین که به شدت برمیگرده

واي خعلي بده اصلا راجبش حرف ميزنم عصبي ميشم

مثلا يهو خوب خوبه 

يهويي قلبش تن ميزد عرق ميكرد سرد ميشد 

لكنت زبون ميگرفت بعضي وقتاام يهو دور از جونش مثل فلجا پاش قفل ميكرد نميتونست راه بره 

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️
مامانم دچار حملات پانیک یا همون هراس میشه.تپش قلب و سنگینی سر .تند تند نفس کشیدن و تو خونه چرخیدن! ا ...

سعی کنه درمان کنه من خودم از یبار حمله تو یسال رسیدم به دوسه بار حمله در روز همیشه درمانمو نصفه ول میکردم تا یکم خوب میشدم پیش رو نمیگرفتم