2777
2789

چه ساعتی از خواب بیدار میشید و چطور و  با چه کارای شروع میکنید روزتون رو؟

چطوری برنامه ریزی میکنید؟

من اومدم خانومای اینطوری رو ببینم و بگم دست راستشون رو بکوبن روو سر منم.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ساعت نه بیدار میشم صبحانه میخورم خونه رو تمیز میکنم میشه ساعت یازده فیلم میبینم میشه دوازده نهار میپزم میشورم میشه دو از دو میخوابم تا چهار بعدش ی کاری باشه می کنم بعدش شام لالا

آسمان گفت که من ابیم عشق میورزم که استقلالیم💙
من اومدم خانومای اینطوری رو ببینم و بگم دست راستشون رو بکوبن روو سر منم.

رو سر منم همین طور 🤣🤣

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

منم همین مشکل دارم

شنبه تا سه شنبه از 8صب تا 6 دانشگام بقیه رو خونه ام اما همیشه گارام میمونه!!!

سلام ترانه ی قشنگ هستی   که اومدی توی دلم نشستی   یه حس خیلی فوق العاده دارم   میخام یه دختر ناز و تپل بیارم  

صبح زود.

7بیدار میشن شوهر خوبشونو راهی میکنن و صبحونه بهش میدن.. بعد که اون رفت خونه رو مرتب میکنن.. ناهارشونو میزارن میان نی نی سایت.. ظهرم شامو میزارن.. میان نی نی سایت.. ی چرت میزنن سرحال شن.. بیدار میشن دوش میگیرن ارایش میکنن لباسای خوشگلشونو میپوشن دسر درست میکنن.. منتظر شوهرشون میشینن.. میان نی نی سایت تا بیاد.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

اخه بچه دارا و مدرسه دارا با تازه عروسا كلي با هم فرق دارن در هر صورت تو همه شرايط زود خوابيدن و زود بيدار شدن موفقيت بيشتري در پي داره تا اينكه تا لنگ ظهر بخوابي بعد بي انگيزه بگي چيكار كنم بي خيال برم نت😂😂

من. همشم وقت اضافه میارم😂😂😂.فقط خودم و بابامیم.البته به خیلی فاکتور ها بستگی داره

یه نفر خودشه و همسرش خونه کثیفی آنچنانی نداره.نهایتش هفته ای یک بار جارو برقی و تمیزکاری های معمول

ولی با بچه خیلی سخته....روزی چن بار جارو به دست دنبالش بدو .و و و

آیین تقوی ما نیز دانیم , لیکن چه چاره با بخت گمراه