من ساعت نه بیدار میشم صبحانه میخورم خونه رو تمیز میکنم میشه ساعت یازده فیلم میبینم میشه دوازده نهار میپزم میشورم میشه دو از دو میخوابم تا چهار بعدش ی کاری باشه می کنم بعدش شام لالا
من اومدم خانومای اینطوری رو ببینم و بگم دست راستشون رو بکوبن روو سر منم.
رو سر منم همین طور 🤣🤣
🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
7بیدار میشن شوهر خوبشونو راهی میکنن و صبحونه بهش میدن.. بعد که اون رفت خونه رو مرتب میکنن.. ناهارشونو میزارن میان نی نی سایت.. ظهرم شامو میزارن.. میان نی نی سایت.. ی چرت میزنن سرحال شن.. بیدار میشن دوش میگیرن ارایش میکنن لباسای خوشگلشونو میپوشن دسر درست میکنن.. منتظر شوهرشون میشینن.. میان نی نی سایت تا بیاد..
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
اخه بچه دارا و مدرسه دارا با تازه عروسا كلي با هم فرق دارن در هر صورت تو همه شرايط زود خوابيدن و زود بيدار شدن موفقيت بيشتري در پي داره تا اينكه تا لنگ ظهر بخوابي بعد بي انگيزه بگي چيكار كنم بي خيال برم نت😂😂