2777
2789
عنوان

توروخدا میشه بیاید؟؟حالم خیییییلی بده😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 75 پست
سلام عزیزم براش حتمااا چله ی زیارت عاشورای ایت الله حقشناس رو  نذرکن . واگه میتونی شروع کن بخون ...

خودم که عاشق امام حسینم و نسبت بهش ارادت خاص دارم.فقط نمیدونم چطوریه روش این چله که میگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله خدا به حق دل حضرت زینب شفاش بده .  احتمالا برم کربلا و حتما حتما  دعاش میکنم. &n ...

توروخدا تورو ب امام حسین مامانمو دعا کن.خییییلی اوادت دارم نسبت ب آقامون امام حسین.سلام منم بهشون برسون و بگو نکنه دست خالی ردم کنه.همیشه حاجتمو داده الانم رو سیاهم ولی شفای مامانمو میخام😢😢😢😢😢😢

متاسفانه ریخته ب کل بدنش اون فقد خدا میتو کمکش کنه 

خدارو ب آبروی امام حسین قسم میدم ب پهلوی شکسته ی زینب انشاالله هر چه زودتر شفا پیدا کنن.خیلی ناراحت شدم😢😢😢😢

خدایا خیلی ناراحت شدم.الان حالش چطوره؟؟؟؟

زندگیشو میکنه ازدواج کرده و فرزند داره ولی خب همش تحت نظر دکتره و اینکه خیلی باید حواسش جمع باشه مثلا وسیله سنگین بلند نکنه خم نشه و..... خانمش خیلی کمک میکنه بهش

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

زیاد بودن افرادی که بر سرطان های سخت غلبه کردن. ما میگیم معجزه. دکترها میگن فعال شدن سیستم ایمنی بدن به دلایل ناشناخته.  یکی به دست به دعا برمیداره  یکی میره انرژی درمانی. هر چی هست روحیه قوی بیمار و ایمانش به شفا حرف اول رو میزنه. 

زندگیشو میکنه ازدواج کرده و فرزند داره ولی خب همش تحت نظر دکتره و اینکه خیلی باید حواسش جمع باشه مثل ...

خداروشکر.انشاالله که همیشه تنش سالم و دلش خوش باشه و دیگه هیچوفت درگیر این مریضی نشه

خداروشکر.انشاالله که همیشه تنش سالم و دلش خوش باشه و دیگه هیچوفت درگیر این مریضی نشه

انشاالله همه ی مریض ها  سلامتیشونو به دست بیارن همینطور مادر شما

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن