2777
2789

بچه ها من ظهر خورشت کرفس خوردم شب کوکو سبزی الان دیدم جعفری و کرفس خطر سقط داره

چکار کنم خیلی استرس گرفتم کسی تجربه ای داره???

الهی و ربی من لی غیرک..الهی شکرت😍😍😍

یکبارش که طوری نیست

اینا رو میگن زیاد نخورین وگرنه قدیمیها همه چی میخوردن بچه هام سالم به دنیا اومدن

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه چن‌روز پیش به مامانم‌گفتم‌خورش کرفس درست کن که دارم میام

نشستم‌یه دل سییییر خوردم، ول کن بابا بچه مگه با این چیزا چیزیش میشه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

چرا میگن خوب نیست؟منم شنیدم

هلنسا هستم؛ زنی عاشق همسر، با هدف و امیدوار؛ خدایا تصمیم گرفتم مادربشم🦋😍این حس زیبا و بی نظیر رو نصیب من و همه ی آرزومندانش کن🙏🤰🏻💞فرزندی سالم، صالح، زیبا، موفق و سعادتمند😌🍀سپاس ای بخشنده ی مهربان🙏🌾

کرفس و‌شنیدم رو‌سیستم عصبی بچه تاثیر منفی میذاره 

من تو‌بارداریم دوبار خوردم یکبارش دو سه ماهم بود یکبار دیگه ام سه ماه اخر بودم من کرفس خیلی دوست دارم نمیتونستم‌نخورم 

کوکو سبزی هم یادم نمیاد چند بار خوردم ولی چون غذای مورد علاقم نیست فکر نکنم زیاد خورده باشم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
وای مرسی بچه ها تروخدا دعا کنین نی نی م چیزیش نشه اخه بعداز مدت ها خدا بهم نی نی داده

ان شاءالله صحیح و سالم میاد بغلت هرروز سه تا ایت الکرسی بخون به شکمت فوت کن کار هرروز من تو بارداری همین بود

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...